ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

0 Νίκησε τον καρκίνο σε ηλικία 2 ετών!

Η ιστορία της Aleisha Hunter είναι γεμάτη από ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα, καθώς η μικρούλα από τον Καναδά έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, σε ηλικία μόλις 2 ετών και την κέρδισε θριαμβευτικά!

Όλα ξεκίνησαν όταν...
...η μητέρα της Aleisha, Melanie Hunter, παρατήρησε ένα μικρό σπυράκι στο αριστερό στήθος της κόρης της, όταν η τελευταία ήταν 2 ετών.

Αρχικά οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί, καθώς όμως ο καιρός περνούσε και η μικρή Aleisha υπέφερε από φριχτούς πόνους που δεν την άφηναν καν να κοιμηθεί, η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο Sick Kids στο Τορόντο.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στο στήθος και έκριναν απαραίτητη την άμεση επέμβαση.
Ευτυχώς η εγχείρηση έγινε έγκαιρα, ώστε να μην προλάβει να εξαπλωθεί ο καρκίνος και σε άλλα σημεία του σώματος.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της Aleisha, σε αυτούς που της ζητούν να τους περιγράψει την εμπειρία της: ''απλά έκλεισα τα μάτια μου και κοιμήθηκα'', λέει η μικρή για την επέμβαση, επιδεικνύοντας απαράμιλλο θάρρος και δύναμη θέλησης.
Η Aleisha είναι σήμερα 4 ετών και χαίρει άκρας υγείας!

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...