ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

0 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 – ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ


71 χρόνια μετά το παλλαϊκό όχι στον ιταλικό φασισμό, η απροκάλυπτη υποδούλωση της χώρας στην γερμανοκίνητη τρόικα μας καλεί σε νέους αγώνες για τη λευτεριά.
Τότε, στις 28 Οκτωβρίου του 1940, ο ελληνικός λαός βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει την επίσημη κήρυξη του πολέμου ως την πρώτη πράξη της ελληνικής αντίστασης στο σκοτάδι του φασισμού-ναζισμού που έμελλε να καλύψει την Ευρώπη. Ακολούθησε ο αγώνας ενάντια στην εισβολή των Γερμανών, και η μάχη της Κρήτης, η αντίσταση στη γερμανική κατοχή.


Σήμερα, αντιμετωπίζουμε μια νέα απόπειρα των Γερμανών για την οικοδόμηση μιας ευρωπαϊκής ηγεμονίας – αυτή τη φορά με πολιτικο-οικονομικά μέσα, ενώ, η καταχρεωμένη Ελλάδα είναι το πρώτο πειραματόζωο αυτού του εγχειρήματος. Γιατί μέσα από τα λαοκτόνα μέτρα, και το στραγγαλισμό της μεσαίας και των φτωχότερων τάξεων τα γερμανικά αρπακτικά προσδοκούν να αποσπάσουν τον εθνικό και δημόσιο πλούτο και τους πόρους της χώρας. Ακόμα και τον ήλιο ή τον αέρα επιβουλεύονται, μέσα από τις εκτεταμένες, ληστρικές «πράσινες» επενδύσεις που ετοιμάζουν. Και ούτο το πράττουν με την παραδοσιακή γερμανική ομότητα και την βαθιά υποτίμηση που τρέφουν για τον άλλον, όπως μαρτυρούν οι εικόνες κατωτερότητας, και οι υστερικές εκστρατείες που κατασκευάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ή η σκληρότητα των επιβαλλόμενων μέτρων, τα οποία συγκροτούν ένα πραγματικό άπαρτχαϊντ: Είναι από τη μία, ο ελληνικός λαός που καταδικάζεται επί δεκαετίες να πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους, και να εργάζεται ακατάπαυστα με μισθούς πείνας και από την άλλη οι «επενδυτές» και ένα ολόκληρο στρώμα σύγχρονων συνεργατών, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και οι επιχειρηματίες που λεηλατούν τη χώρα.

Αυτό είναι το μέλλον που μας προετοιμάζουν, το νέο Ράιχ που εγκαθιδρύεται. Εναντίον όλων αυτών καλούμαστε να παλέψουμε, στον νέο αγώνα για τη λευτεριά. Ο ελληνικός λαός πρέπει να σταθεί στα πόδια του και να παλέψει για την άμεση ανατροπή της κυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων και την εκδίωξη της τρόικας. Η κάθαρση, είναι ο μόνος δρόμος για να διασωθεί η χώρα και η αξιοπρέπειά μας. Οι προδότες υπαίτιοι της καταστροφής, θα πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί, ενώ ο ελληνικός λαός θα πρέπει να απαιτήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς, ως ελάχιστη έμπρακτη συγνώμη για τη συστηματική λεηλασία την οποία υποβάλουν τη χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Παράλληλα, μόνο ένα μέτωπο αντίστασης των φτωχών, μη-αποικιακών χωρών της ευρωπαϊκής ηπείρου μπορεί να ανακόψει την νέα ηγεμονική επέλαση των Γερμανών. Και ως προς αυτό, είναι και πάλι στο χέρι του ελληνικού λαού να εγκαινιάσει το δρόμο της πανευρωπαϊκής αντίστασης.

Για πολλοστή φορά στην ιστορία μας, καλούμαστε να απαντήσουμε θετικά στο δίλημμα «αντίσταση ή εξαφάνιση». Ας το κάνουμε με τον τρόπο των αγωνιστών του ’21 και του ’40-’44, με το φρόνημα και τον πνεύμα του Ρήγα Φεραίου: «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή».
ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Κίνηση Πολιτών Άρδην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...