ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

1 Ο πιο περίεργος φόρος τιμής στον «Τιτανικό»

ΦΩΤΟ: Ο πιο περίεργος φόρος τιμής στον «Τιτανικό»Έναν διαφορετικό και ανατριχιαστικό τρόπο βρήκε ένας Ελβετός καλλιτέχνης για να τιμήσει τα θύματα του Τιτανικού, που σαν σήμερα πριν 100 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών.

Ο Gerry Hofstetter, με τη χρήση φωτός, σχεδιάζει να προβάλλει σε παγόβουνα στον Βόρειο Πόλο, εικόνες από τον Τιτανικό, αναπαριστώντας το μοιραίο ταξίδι.
Ο Hofstetter, έχει φωτίσει μια σειρά από μνημεία σε όλο τον κόσμο, όπως η Πυραμίδα της Γκίζας και η Πύλη του Βραδεμβούργου.

Το αφιέρωμά του θα συμπεριληφθεί ανάμεσα σε άλλα, που θα πραγματοποιηθούν, ως φόρος τιμής στα 1.517 θύματα του Τιτανικού, ο οποίος συγκρούστηκε με το παγόβουνο το βράδυ της 14ης Απριλίου και βυθίστηκε λίγες ώρες αργότερα.


Η πρωτοβουλία του, όπως δημοσιεύει το news247.gr, αρχικά συνάντησε αντιδράσεις, ωστόσο όταν ανακοινώθηκε ότι συγγενείς των θυμάτων θα πραγματοποιήσουν ένα νέο ταξίδι, ακολουθώντας τη ρότα του Τιτανικού, όσοι είχαν ενστάσεις έκαναν πίσω.

Αφού οι συγγενείς ήταν τόσο άνετοι με το γεγονός, παίρνοντας μέρος σε ένα τέτοιο ταξίδι, το αφιέρωμα του Ελβετού, αυτομάτως έμοιαζε λιγότερο εκκεντρικό και μακάβριο.




1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...