ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η ομιλία του Γιώργου στη γερμανική Βουλή!!

Έχουμε το λόγο που θα εκφωνήσει ο Γιώργος αύριο στη Γερμανική Βουλή.
Το πλήρες κείμενο:

«Ευχαριστέν και προσκυνέν Ανγκέλα Μέρκελ γιατί σφάξεν μισθούς, σφάξεν συντάξεις, σφάξεν συνταξιούχους,σφάξτεν ανεργιούχους,  σφάξεν μισθωτούς, λιανίσεν δημόσιους υπάλληλους, εξαφανίσεν Γκρίχελαντ,κοπρίτεν Γκρίχελαντ,  πηδήξεν Ελληνες.
Προσκυνέν Κάγκελα Μέρκερ.  Και είναι κάγκελεν,γιατί έχει τρίχες  κάγκελεν. Γι αυτό έγινεν Καγκελάριος! Και  λένε Μέρκελ, γιατί μαρκελέψεν Ελληνεν!
Μαρκελέψεν Γκρίχελαντ, ούμπερ άλες, ούμπερ κουφάλες  Ελληνεν!
Γιώργος διαψεύδεν Μαρκέλα ότι δεν κάνεν σεξ. Αχαλίνωτο σεξ κάνεν. Μια δεύτερον Παγκόσμιο Πόλεμον και μια πόλεμο κατά κερδοσκόπεν Γκρίχελαντ .


Πρώτα Γκρίχελαντ έλεγαν « Της Ελλάδας το κάγκελο».
Τώρα λένε της Ελλάδος το καγκελάριον.
Γκρίχελαντ, θέλεν όχιν μπαταρίες Γερμανός, αλλά Γερμανός κανονικόν. Γερμανόν σκέτον. Λεφτά θέλετεν Γκρίχελαντ;  Θα πάρετε το τρίτο Ραιχ, το μακρύτερεν!
Αν μιλήσεν Ελληνεν , σφάξεν όλεν Βενιζέλος !
Ευχαριστέν και προσκυνέν Ανγκέλα Μέρκελ . Χάιλ Μέρκελ, χάι Γιώργος! »

http://www.tsantiri.gr/blog/i-omilia-tou-giorgou-sti-germaniki-vouli.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...