ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

0 Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει


Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (1)

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του Γάλλου «MacGyver» που στην προσπάθεια του να επιβιώσει έφτιαξε ένα μικρό μηχανολογικό θαύμα στη μέση της ερήμου.


Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (2)
Το 1993 ο Γάλλος Emile Leray ταξίδευε στην έρημο Σαχάρα με το μικρό του Citroen 2CV, όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού το αυτοκίνητο του χτύπησε σε κάποιους βράχους με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο άξονας του ενός τροχού και να μείνει στη μέση του πουθενά χωρίς κανέναν τρόπο διαφυγής.

Δεν το έβαλε όμως κάτω και με τη βοήθεια των εργαλείων του, ενός σιδηροπρίονου και κομματιών του άχρηστου πλέον αυτοκινήτου του, ο Leray κατάφερε να φτιάξει μια λειτουργικότατη μοτοσυκλέτα και να ταξιδέψει με αυτή μέχρι την κοντινότερη πόλη, όπου δεν πρόλαβε να φτάσει γιατί τον σταμάτησε η αστυνομία επειδή οδηγούσε παράνομο όχημα!

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’όλη την διάρκεια των εργασιών, οι οποίες διήρκεσαν 12 μέρες – ευτυχώς είχε μαζί του νερό και φαγητό για 10 μέρες) χρησιμοποιούσε το αμάξωμα του Citroen 2CV για να προστατευτεί από τις αμμοθύελλες.
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (3)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (5)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (4)

Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (6)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (7)
Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...