ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

0 Άνθιμος: «Ψηφίστε με την επιθυμία να μείνουμε στην ΕΕ και μετά πάτε για μπάνιο!»

Άνθιμος: «Ψηφίστε με την επιθυμία να μείνουμε στην ΕΕ και μετά πάτε για μπάνιο!»Τώρα που ο Άνθιμος λέει τέτοια πράματα στον κόσμο δεν τον κράζει κανείς, ας μη ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό είπε κάτι παλαβά ότι είναι υπέρ του μνημονίου.

Βλέπουμε ότι το σύστημα μέσω των ειδήσεων και των γνωστών αγνώστων σατυρικών εκπομπών λειτουργεί άψογα. Όταν ο Άνθιμος έλεγε τις πατριωτικές θέσεις του για το σκοπιανό τον χλεύασαν οι πάντες ακόμα και τα σαλιγκάρια, ενώ τώρα που ουσιαστικά καλεί το ποίμνιο του (ετυμολογία της λέξεις σύμφωνα με το βικιπαίδεια ''το κοπάδι, το σύνολο των ζώων ενός βοσκού'') να ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα δεν ασχολείται κανείς...



Άνθιμε αν εσύ πείστηκες, ενδεχομένως από τον Σαμαρά, εμάς δεν μας ενδιαφέρει. Είναι άλλο πράγμα να λες τις απόψεις σου για κάποιο θέμα όπως το σκοπιανό κι άλλο να λες εντέχνως στον κόσμο που μάλλον σε ακούει σαν επίγειο πατέρα τι να ψηφίσει.
Πάρτο είδηση κι εσύ, ο δικομματισμός δεν βοήθησε ποτέ τον ελληνικό λαό, τώρα αν βοήθησε αυτό που εσύ αντιπροσωπεύεις δεν το γνωρίζουμε,  γι' αυτό πάψε να τον διαφημίζεις με φράσεις  '' όπως να μείνουμε στην Ευρώπη''.


Βλέπεις ότι μερικοί, ιδιαιτέρως νέοι, προσπαθούν να αποβάλουν από τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω τους, ιδιαιτέρως γέρους, τα άθλια πρασιγάλανα και κενά λόγια κυρίως διότι βλέπουν ότι τα όνειρα τους έχουν γίνει βορρά στα άγρια δυτικά θηρία που εσύ υπερασπίζεσαι. Γνωρίζουμε πως δεν έχεις ουδεμία σχέση με τους νέους, όμως σε καλούμε να κάνεις έστω και την παρραμικρή προσπάθεια να τους αφουγκραστείς. 


Με όλο τον σεβασμό που αρμόζει στη θέση σου, σε καλούμε να σταματήσεις να διατυπώνεις τέτοιου είδους '' προσταγές'' καθώς δεν κάνουν καλό ούτε στην Ελλάδα ούτε στο μέλλον της που είναι οι νέοι.
Δεν σου λέμε φυσικά να μη λες την άποψη σου, καθώς η σύγχρονη δημοκρατία είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και πράξεων όταν αυτα κινούνται υπάκουα μέσα στους νόμους (ποιος έγραψε τους νόμους (;) ).

Ανοιχτή Ματιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...