ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

0 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ! ! !

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !Μετά την πρωτοβουλία των 300 Ελλήνων στο Σύνταγμα (παρά την όποια λάσπη δέχονται) αρχίσανε να ξεπηδάνε φλόγες αντίδρασεις Ελλήνων πατριωτών σε όλη την Ελλάδα!

ΠΑΤΡΑ - ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2011 - 19:00

Συγκέντρωση αλλά… Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί αύριο από τους «αγανακτισμένους» πολίτες στην Πάτρα με προσκλήσεις μέσω facebook. Μέχρι στιγμής πάνω από 1.800 έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα από τις....

7 το απόγευμα ως τις 11.30 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου και οι νεαροί διοργανωτές την ονομάζουν «Patras Greek Revolution».

Οι Πατρινοί βλέποντας τη λήθη της Αθήνας αναλαμβάνουν δράση και φιλοδοξούν να μετατρέψουν την πλατεία Γεωργίου σε πλατεία Del Sol .

Μέσω Facebook οργανώνεται η “Πατρινή Ελληνική Επανάσταση” όπως τη χαρακτηρίζουν. Η ανταπόκριση είναι τεράστια .

Οι πολιτικοί βλέπουν με μεγάλο σκεπτικισμό το κίνημα που μόλις ξεκίνησε φοβούμενοι πως η Πάτρα θα αποτελέσει η σπίθα που θα αναφλέξει όλη την Ελλάδα.

Η σελίδα στο Facebook βρίσκεται εδώ: http://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137

Μεταξύ άλλων η ομάδα αναφέρει στο… στο facebook:

“Ας αρχισουμε την ειρηνικη επανασταση στην πολη μας. Εξω απο κομματα,χωρις φασαριες,χωρις κουκουλες,χωρις βια, στα χναρια των Ισπανων αδελφων μας!
Παρακατω σας παραθετω το μανιφεστο των Ισπανων που εχουν καταιβει στους δρομους. Πανω κατω πιστευω πως αντιπροσωπευει και τα δικα μας θελω !''

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ - 12:00

Είμαστε μια ομάδα πολιτών που κατεβαίνουμε ειρηνικά να θορυβήσουμε τα ώτα που δεν ακούν.

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με στόχο την Θορυβώδη Συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 28 Μαιου στις 12:00

To link στο Facebook είναι το: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_223956934282368&ap=1

Στις 28 Μαϊου, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος, στο κεντρικό συντριβάνι συγκεντρωνόμαστε.

Μακρυά από κόμματα, συνδικάτα και κάθε μορφής παρωχημένη διαμεσολάβηση, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της χώρας μαζευόμαστε με ΣΤΟΧΟΥΣ:

1. Την συλλογική ΑΦΥΠΝΙΣΗ όχι μόνο των πολιτικών αλλά κυρίως των ίδιων μας των εαυτών.

2. Την έκφραση της ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ μας απέναντι στην τυφλή υπακοή που μας υπαγορεύει ένα χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα, το οποίο εν πολλοίς είναι και το βασικό αίτιο που μας οδήγησε στην οικονομική και κυρίως ηθική κατάρρευση.

3. Την ΑΝΤΙΘΕΣΗ μας στην ολοκληρωτική εφαρμογή οικονομικών πολιτικών που διακυβεύουν την κοινωνική μας συνοχή, την ατομική μας ελευθερία και το μέλλον της πατρίδας μας.

Η απάθεια και η συνεχής αναβλητικότητα δεν ταιριάζει με την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή που οι καιροί ορίζουν.

Χρειάζεται να σπάσουμε την ανυπόφορη ησυχία και να θόρυβήσουμε αυτιά και συνειδήσεις όσων μας θεωρούσαν εως τώρα παθητικούς ακροατές τους.

Γι' αυτό λοιπόν καλούμε τον καθένα από εσάς να φέρει μαζί του οτιδήποτε φαντάζεται ότι μπορεί να παράξει ήχο (από καραμούζες μέχρι και σκεύη μαγειρικής...).

Η Θορυβώδης Συμμετοχή είναι χρέος όλων μας και όσο περισσότεροι παρεβρεθούμε τόσο πιο δυνατά θα μας ακούσουν πολίτες και πολιτικοί.

Ραντεβού το Σάββατο.....

Η συγκέντρωση έχει αποκλειστικά ειρηνικό χαρακτήρα και επιπλέον έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για την περιφρούρησή της.

Φιλικά
Α.Τ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ - 19:00

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.

To link στο Facebook είναι το: http://www.facebook.com/event.php?eid=212868955410585

Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας

Και μετά την εκδήλωση να πάμε συμπαράσταση στους 300 Ελληνες στο Σύνταγμα !!!


ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "300ΕΛΛΗΝΕΣ"

Επειδή πολλά ακούστηκαν, ακούγονται και θα ακουστούν εμείς ένα καταλάβαμε …
“ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” μπορούν μερικοί να το βάλουν μέσα στο κεφάλι τους αυτό!…?
καλώς …δεν μπορούν….και πάλι καλώς.

Εμείς πάντως …θα ξαναπάμε! aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ!

Και αυτό το βλέπω τις τελευταίες 2 μέρες που λαμβάνω χαμό απο μυνήματα τόσο στο email όσο και στο facebook απο αγανακτισμένους Έλληνες που με ρωτάνε

Τι να κάνουμε...;;;

Βαρεθήκαμε...!!!

Κάτι πρέπει να κάνουμε!!!
Μόνο το 24ωρο που μας πέρασε έλαβα τουλάχιστον 200 μυνήματα συνολικά..!
Κάτι γίνετε επιτέλους... Μετάδωστε τις παραπάνω πρωτοβουλίες σε όποιον μπορείτε!
Εκτυπώστε το παραπάνω και δώστε το σε όποιον δεν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο!!
Στείλτε το στους γνωστούς σας μέσω sms στις πόλεις που μένουν και αφορούν οι παραπάνω κινήσεις!

Ας μαζεψουμε όλο τον Ελληνικό λαό και ας κάνουμε επιτέλους κάτι!

Η ώρα έφτασε!

Σχόλιο Ανοιχτή ματιά: Δυστυχώς το μόνο μέσω που έχουμε στην δύναμη μας οι νέοι είναι το διαδίκτυο, όποιος έχει την όρεξη και την καλή διάθεση ας προωθήσει τα παραπάνω στις επαφές του στο mail του, στο Facebook και από όπου αλλού μπορεί, όλοι οι νέοι ας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, μην το περάσεις στο ντούκου έχει ανάψει μια φλόγα ας της δώσουμε δύναμη να γίνει πυρκαγιά.

http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...