ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

0 Ε.ΛΑ.Δ.Α (Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση). Ένα νέο κίνημα με θέσεις, άποψη και Ελλάδα.

Ένα νέο πατριωτικό κίνημα από τους Μανώλη Γλέζο και Μίκη Θεοδωράκη είναι γεγονός, αυτό το αναφέρουμε κυρίως γι' αυτούς που ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στις εκλογές και γι' αυτό καταφεύγουν στους ίδιους και τους ίδιους.

Σκοπός του άρθρου αυτού είναι ξεκάθαρα να γνωστοποιήσουμε το εν λόγω κίνημα, όσο μπορούμε. 
Επειδή είμαστε σίγουροι ότι το κίνημα αυτό δεν θα ακουστεί, πέρα από κάποιες ολιγόλεπτες αναφορές, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να το προωθήσουμε, όποιος θέλει μπορεί να το διαδώσει κι εκείνος, είναι πολύ σημαντικό.

Οι ενστάσεις που τυχόν να έχει κάποιος για την Ε.ΛΑ.Δ.Α δεν πρέπει να τον παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη οι Έλληνες να γίνουμε πάλι ένα. 

Είναι σημαντικό να επαναλάβουμε το εξής:
Το κίνημα αυτό δεν θα ακουστεί σχεδόν καθόλου από τα ΜΜΕ του ΔΝΤ, της τρόικας, των καπιταλιστών, του κεφαλαίου και των ανθελλήνων κι αυτό γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Καλό είναι να διαδώσουμε ο καθένας όπως μπορεί το κίνημα Ε.ΛΑ.Δ.Α,,, με όποιον τρόπο μπορούμε.  

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...