ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

0 «Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με την πολιτική»

«Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με την πολιτική»Οι σεμνοί και τίμιοι άνθρωποι βλέπετε παρατούν την πολιτική

Ο Άρης Σταθάκης μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το πώς η πολιτεία αντιμετωπίζει τα θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ενώ φτιάξαμε μια διακομματική επιτροπή οδικής ασφάλειας στη Βουλή κι έγιναν παρεμβάσεις και πολλή δουλειά δεν προχώρησε τίποτα» επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν στα συρτάρια των υπουργών νομοσχέδια που έχουμε φτιάξει και δεν έχουν προχωρήσει καθόλου.»

 
Ο Άρης Σταθάκης ανέφερε ότι το θέμα της οδικής ασφάλειας είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα, σημειώνοντας «στο θέμα της οδικής ασφάλειας δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις εσύ και τι οι άλλοι. Δεν υπάρχει εμείς κι εσείς».
 http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...