ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

2 Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε χθες 22 Φεβρουαρίου στην πόλη της Ρόδου με τον κόσμο να δίνει το παρόν στην συγκέντρωση. Ο κόσμος διαμαρτυρείτε για την εφαρμογή του μνημονίου όπου περιλαμβάνεται και η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει εδώ και χρόνια στα Δωδεκάνησα. Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε καικατάληψη στην Εφορία (ΔΟΥ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

















Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

2 σχόλια:

  1. Πρό πάντων ο αγώνας για τον ΦΠΑ.!!! Και γιά να μην παρεξηγούμαι , σαφώς και το να διεκδικείς το δικαίωμα του να ζείς αξιοπρεπώς έχοντας εργασία και εισόδημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες σου - τώρα αυτό με τις ανάγκες είναι μεγάλη συζήτησις - είναι θεμιτό και αναγκαίο. Όμως αναρωτιέμαι γιατί δεν ξεσηκώθηκε ο Ροδιακός λαός όταν οι Τούρκοι χαρακτήρισαν ως γκρίζες ζώνες τα Ίμια, όταν ξεπουλιέται η Θράκη, η Μακεδονία , το Αιγαίο, ΟΛΗ η ΕΛΛΑΣ..όταν ο ΓΑΠ - που έτρεξαν οι περισσότεροι Ροδίτες εφόσον τους έταξε λεφτά να τον ψηφίσουν - ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν κλπ κλπ. Τώρα που οι τσέπες τους αδειάζουν και ο ΦΠΑ θα αυξηθεί , τώρα αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν ; Τελικά τί μας ενδιαφέρει ; Η Πατρίδα μας κι ας τρώμε και πέτρες ή το πορτοφόλι μας κι ας έχουμε και όποιον νάναι πάνω από το κεφάλι μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και Ροδίτης, έχεις ένα δίκιο. Από την αρχή το σκεφτόμουνα κάπως έτσι. Παρόλαυτα συμφώνησα με την συγκεκριμένη διαδήλωση.

    Όμως θα πρέπει να παραδεχτείς κι εσύ, πως την Ρόδο την έχουν αρκετά παρατημένη οι εν Αθήναις, και ότι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τα έκανε μόνη. Εννοώ από οικονομικής άποψης, τουλάχιστον. Πολλές φορές έχουμε δει την Ρόδο να δέχεται μια διαφοροποίηση από την Ελλάδα, με πιο πρόσφατη την φάση στον ΣΚΑΙ που ο δημοσιογράφος είπε πως '' ένας τραυματίας μεταφέρθηκε από την Ρόδο στη χώρα μας''.

    Ακόμα θα πρέπει να πούμε ότι το ΦΠΑ δεν είναι ο μόνος λόγος που βγήκε η Ρόδος στον δρόμο, αλλά ένας από τους πολλούς λόγους. π.χ Το κλείσιμο του νοσοκομείου που ακουγόταν ρίχνοντας μας έτσι στην ανάγκη της τουρκίας, η αναβάθμιση του αεροδρομίου και του λιμανιού της που το καλοκαίρι είναι τα πρώτα σε κίνηση σε όλη την Ελλάδα και πολλά άλλα. Όταν η υπόλοιπη Ελλάδα πέφτει τουριστικά η Ρόδος το καλοκαίρι που πέρασε είχε 21% περίπου αύξηση αφίξεων, που πάνε όλα αυτά τα έσοδα που δίνει η Ρόδος στο κράτος της Αθήνας ακατάπαυστα κάθε καλοκαίρι. Επίσης η Ρόδος συντηρεί οικογένειες και από την βόρεια Ελλάδα, αφού πολλοί δουλεύουν στο νησί ενώ το χειμώνα παίρνουν ανεργία, και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι.

    Ακόμα εδώ ψηλοδουλεύει η οικοδομή που σημαίνει ότι δουλεύουν άλλες 7 τουλάχιστον ειδικότητες. Χωρίς όλα αυτά να σημαίνουν ότι είμαστε ο επι της γης παράδεισος.

    Και αντί να γίνονται έργα, σε ένα νησί που δίνει τόσα κι άλλα τόσα, τι κάνουν; Μας παίρνουν κι από πάνω.

    Συμφωνώ στο ότι τώρα εμάς μας έπιασε να βγούμε στον δρόμο που μας αυξάνουν το ΦΠΑ, αλλά θέλω να ελπίζω ότι ήταν απλά η αφορμή, ενώ τα αίτια ήταν πολύ περισσότερα, σε συνδυασμό και με την αγανάκτηση μας για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

    Όσο για τα ΙΜΙΑ που ανέφερες, πορεί να μην έμαθες ποτέ από τα ΜΜΕ, αλλά η Ρόδος φώναξε δυνατά '' όχι στο ξεπούλημα της δωδεκανησιακής γης'', και το φωνάζουμε κάθε χρόνο στα τέλη του Γενάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...