ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

0 Η άγνωστη ιστορία του σύντροφου του Φρέντι Μέρκιουρι

Θεωρείται από τις κορυφαίες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής παγκοσμίως. Ως τραγουδιστής, πιανίστας, performer, συνθέτης και στιχουργός ξεχώρισε για την καλλιτεχνική του τόλμη και τη μοναδική του έμπνευση.Λίγο μετά από την ίδρυση των Queen (1970) ο «Φρέντι» Μπουλσάρα πήρε το καλλιτεχνικό όνομα «Μέρκιουρι», το ρωμαϊκό αντίστοιχο του αγγελιοφόρου των θεών των αρχαίων Ελλήνων, τον Ερμή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Σύντροφος του Μέρκιουρι ήταν για αρκετά χρόνια της δεκαετίας του 1970 η Mary Austin.Ο Μέρκιουρι εκείνη την εποχή ηταν μπερδεμένος οσον αφορά την σεξουαλικότητά του. Η σχέση του με την Συντροφό του έληξε όταν ο Μέρκιουρι παραδέχτηκε την ομοφυλοφιλία του. Μεταξύ τους ομως διατήρησαν στενή φιλία.

ΚΥΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Αργότερα η Austin ήταν η κύρια κληρονόμος της περιουσίας του. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο Μέρκιουρι ζούσε στη Νέα Υόρκη και στο Μόναχο, όπου ηχογράφησε διάφορα άλμπουμ έχοντας σχετικά ήσυχη προσωπική ζωή. Στα μέσα της δεκαετίας μετακόμισε στο Κένσινγκτον του Λονδίνου.Το 1984 και σε ενα Μπάρ οπου ειχε βγεί για ποτό ο Μερκιουρι γνωρισε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του : Τον Τζίμ Χάτον.Σε εκεινο το Μπάρ ο Μέρκιουρι προαφέρθηκε να κεράσει τον Τζίμ ένα ποτό.Ο Τζίμ δεχτηκε χωρις να αναγνωρίσει πως ο Αντρας που τον κέρασε ένα ποτό ήταν ο διασημος Μέρκιουρι.Τον αναγνώρισε μόνο οταν καποιος φώναξε πίσω του : "Μα αυτός ειναι ο Φρέντυ Μέρκιουρι!".Οι δύο Αντρες καθησαν μαζί ηπιαν και συζήτησαν αλλα τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους.Ενα Χρόνο αργότερα το 1985 ετυχε και ξανασυναντήθηκαν στο ίδιο μπάρ και ο ένας θυμόταν τον άλλο.Εκεινη την βραδιά έφυγαν μαζί και δυο χρόνια αργότερα (1987) ο Τζίμ μετακομισε στο σπίτι του Φρέντυ Μέρκιουρι.

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Οταν ο Μέρκιουρι διαγνωστηκε πως πάσχει απο AIDS την ίδια χρονιά ειπε στον Τζίμ πως θα καταλάβαινε αν τον εγκατέλειπε.Ο Τζίμ ομως του Απαντησε πως τον αγαπά και πως δεν θα πάει πουθενά.Ο Τζίμ εμεινε στο πλευρό του Φρέντυ και τον φρόντιζε μεχρι και τον θάνατο του στις 24 Νοεμβρίου 1991.Εναν χρόνο πρίν ο Τζίμ ειχε κάνει τέστ για AIDS που είχε βγεί θετικό αλλα δεν το είπε ποτέ στον Μέρκιουρί.Μετά τον θάνατό του ο Μερκιουρι αφησε στον Τζίμ 500.000 λίρες Αγγλίας καθως και ενα κομματι γής στο Rutland Terrace, Carlow οπου και ο Τζίμ εχτισε αργοτερα ενα σπίτι εκεί.Ο Τζίμ Χάτον πέθανε την 1ή Ιανουαρίου του 2010 σε ηλικία 60 χρονών απο καρκίνο του Πνέυμονα. Παρά το γεγονός πως ειχε AIDS δεν νόσησε ποτέ.

troktikaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...