ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

0 Eclipse: Ασύρματο τηλέφωνο ή έργο τέχνης;

Κοιτάζοντας την παραπάνω φωτογραφία, δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι απεικονίζει. Παραπέμποντας περισσότερο σε καρέκλα, καφετιέρα ή ακόμα και έργο τέχνης, αυτό που βλέπετε δεν είναι άλλο από ένα …ασύρματο τηλέφωνο!


Μια δημιουργία του Sebastien Sauvage, το τηλέφωνο αποτελείται από τη βάση και το ακουστικό που προσαρμόζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να παίρνουν το ελλειψοειδές σχήμα που μπορείτε να δείτε.

Το καμπυλωτό του περίγραμμα σε συνδυασμό με την απουσία πληκτρολογίου και οθόνης (όταν παραμένει κλειστό) συμβάλει στη μινιμαλιστική του αισθητική, χωρίς να θυσιάζει την άνεση και τη λειτουργικότητα. Εξοπλισμένο με crystal clear οθόνη και High Quality Duplex μικρόφωνο, έρχεται να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς αγοραστές.

Το ασύρματο τηλέφωνο Eclipse αναμένεται να κυκλοφρήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
[πηγή core77]
 http://www.techgear.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...