ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

0 Τα 8 «μυστικά» για να ταξιδεύετε οικονομικά

Γιατί να πληρώνετε περισσότερα από όσο χρειάζεται σε ένα ταξίδι; Μειώστε τα έξοδά σας και ταξιδέψτε φθηνότερα, ακολουθώντας τις 8 συμβουλές


Σίγουρα οι εποχές είναι δύσκολες για ταξίδια. Αν όμως το αποφασίσετε, καλό είναι να κάνετε τις πιο συμφέρουσες επιλογές ώστε να επιτύχετε τις καλύτερες τιμές και να μην ξοδέψετε μια περιουσία. Δείτε πως…


1. Ταξιδέψτε την οικονομικότερη εποχή
Η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το μήνα, την ημέρα, ακόμα και την περίοδο του ταξιδιού. Πολλές ιστοσελίδες επιτρέπουν να συγκρίνουμε τις τιμές ενός ολόκληρου μήνα, ώστε να μπορούμε έτσι να αναζητήσουμε τις ημερομηνίες με τις καλύτερες τιμές. Αν αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα και προτιμήσετε τις καθημερινές, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

2. Βρείτε την πιο οικονομική τιμή για κάθε αεροδρόμιο
Δε θα πρέπει να σας πειράζει το αεροδρόμιο όπου θα προσγειωθείτε, αρκεί να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως και οικονομικά. Όταν ψάχνετε λοιπόν για εισιτήρια, να προτιμάτε την επιλογή «όλα τα αεροδρόμια», όπου απαριθμούνται οι οικονομικότερες πτήσεις ανά αεροδρόμιο.

3. Ταξιδέψτε την «χαμηλή» περίοδο
Αν έχετε επιλογή, μην ταξιδέψετε στην Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη για τα Χριστούγεννα ή στα Κανάρια νησιά στη μέση του καλοκαιριού. Προτιμήστε τα ταξίδια εκτός εποχής αν θέλετε να βρείτε φθηνά εισιτήρια. Ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης εξακολουθεί να έχει ωραίο καιρό το φθινόπωρο, που οι πτήσεις είναι φθηνότερες και ο τουρισμός σε ύφεση.

4. Προτιμήστε τις πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό
Εάν το οικονομικό θέμα είναι σημαντικότερο για εσάς από ό,τι ο χρόνος, προτιμήστε τις πτήσεις με ενδιάμεσους σταθμούς, οι οποίες συνήθως αποτελούν μια πολύ φθηνότερη λύση.
5. Ταξιδέψτε με διαφορετικές εταιρείες
Αρκετές ιστοσελίδες εύρεσης εισιτηρίων σας επιτρέπουν να ψάχνετε «ευέλικτα», συνδυάζοντας διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες για να βρείτε τον οικονομικότερο ναύλο και τις ώρες που σας βολεύουν περισσότερο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα συνδυάζοντας διαφορετικές εταιρείες πηγαίνοντας και επιστρέφοντας ή διαφορετικά αεροδρόμια.

6. Πάρτε μαζί σας μερικά σνακ
Αρκετές αεροπορικές εταιρείες πλέον, χρεώνουν τα τρόφιμα μέσα στο αεροπλάνο. Αν δε θέλετε να πληρώσετε για να αγοράσετε κάτι από τις περιορισμένες επιλογές που σας προσφέρονται, καλύτερα να έχετε προνοήσει.

7. Προσοχή στις αποσκευές
Αν φοβάστε τις χρεώσεις για υπέρβαρες αποσκευές, φροντίστε να έχετε πληροφορηθεί από πριν για το επιτρεπόμενο βάρος και τον αριθμό αποσκευών και ζυγίστε τες πριν πάτε στο αεροδρόμιο. Αν είναι πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, κάντε τες πιο ελαφριές.

8. Προσοχή στο ξένο συνάλλαγμα
Η ανάληψη χρημάτων στο εξωτερικό μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Αν χρησιμοποιείτε χρεωστική κάρτα μπορεί να συμφέρει από μια πιστωτική κάρτα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες τράπεζες χρεώνουν για κάθε ανάληψη μετρητών με κάποια προμήθεια. Είναι καλύτερο λοιπόν να βγάζετε μεγαλύτερα ποσά, έτσι ώστε να χρεώνεστε λιγότερο συχνά. Η πιο οικονομική λύση πάντως, είναι να βγάλετε όσα χρήματα χρειάζεστε, πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.

 http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...