ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

0 ΗΠΑ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΒΑΛΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ...


Ο αρχηγός του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων, ναύαρχος Μάικλ Μάλεν, δυνάμεων δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο επίθεσης των ΗΠΑ κατά του Ιράν, αν η Τεχεράνη αποκτήσει πυρηνικό όπλο.
Ο ναύαρχος Μάικλ Μάλεν μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC εξέφρασε την ανησυχία του για τις συνέπειες που θα είχε μία τέτοια επίθεση. "Μία στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν θα μπορούσε να έχει.... ανεπιθύμητες συνέπειες που είναι δύσκολο να τις προβλέψει κανείς σε μία τόσο ασταθή περιοχή", τόνισε.
"Οι ΗΠΑ παρόλα αυτά", συνέχισε, "δεν μπορούν να αφήσουν την Τεχεράνη να αποκτήσει πυρηνικό όπλο".
"Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, και η μία και η άλλη επιλογή με ανησυχούν πολύ", παραδέχθηκε ο αρχηγός του επιτελείου.
Ο Μάικλ Μάλεν δήλωσε "αισιόδοξος" ότι οι διπλωματικές προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας και οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει στο Ιράν θα οδηγήσουν την Τεχεράνη να εγκαταλείψει το πρόγραμμά της εμπλουτισμού ουρανίου. Συμπλήρωσε όμως:
"Οι στρατιωτικές επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι και θα παραμείνουν εκεί, Ελπίζω να μη χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουμε, αλλά είναι σημαντικές και γνωστές".

ΠΡΕΖΑ TV
2-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...