ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

0 Εικονικό πληκτρολόγιο-μπρελόκ για το smartphone ή το tablet σουΑν το smartphone ή το tablet σου δε σε βολεύει στην πληκτρολόγηση και αναζητάς κάτι πιο μικρό και ευέλικτο από ένα ογκώδες εξωτερικό πληκτρολόγιο, ιδανική πρόταση για σένα είναι η συσκευή που βλέπεις στην παραπάνω εικόνα.


Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κομψό μπρελόκ για τα κλειδιά σου χωρίς κάποια χρησιμότητα, αλλά μόλις συνδεθεί με τη συσκευή σου μεταμορφώνεται σε ένα εύχρηστο gadget ικανό να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε πληκτρολόγιο. Η σύνδεση με το smartphone ή το tablet σου πραγματοποιείται μέσω Bluetooth και για τη λειτουργία του χρησιμοποιεί δύο επαναφορτιζόμενες (με USB) μπαταρίες λιθίου.


Το εικονικό laser πληκτρολόγιο-μπρελόκ θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου σε αποκλειστικότητα της Brookstone στα $99.99.
http://www.techgear.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...