ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

0 38 χρόνια ΠΑΣΟΚ vs 20 χρόνια Φοίβος....


38 χρόνια ΠΑΣΟΚ vs 20 χρόνια Φοίβος....

Τα πάντα σε αυτή τη χώρα είναι μοναδικά.

Ο ήλιος, η θάλασσα, τα βουνά, οι άνθρωποι...Στους τελευταίους βάζουμε και τους καλλιτέχνες που γίνανε πολιτικοί, καθώς και τους πολιτικούς που γίνανε καλλιτέχνες. Και όλα αυτά, χωρίς να μας ρωτήσουν.

Αυτές τις ημέρες είχαμε τα 38α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ και τα 20 χρόνια Φοίβος (όχι του γνωστού Θεού Απόλλωνα, ο οποίος κάπου τριγυρνάει στο διάστημα).

Και οι δύο πλευρές προσέφεραν στην Ελληνική Κοινωνία. Προσωρινή ευημερία και διασκέδαση. Σκεφτείτε το...

Το ΠΑΣΟΚ είχε γραμμένο στο DNA του την μετάλλαξη, Τσοβόλα δώστα όλα...

Ο Φοίβος είχε (και έχει) βρει τη συνταγή για την επιτυχία. Ίσως και να μας ψέκαζε, κάθε φορά που επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάποιον καινούργιο δίσκο.


Εάν τώρα τα τραγούδια του Φοίβου είναι ποιοτικά ή όχι; Νομίζω ότι έχουν λιγότερο αρνητική επίδραση στην ελληνική κοινωνία, από το Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1. Βέβαια είναι στιγμές που συνυπάρχουν σε διάφορα επεισόδια και μάλλον θα πρέπει να γίνουν μελέτες για την διανοητική κατάσταση των τηλεθεατών.

Η προβολή που έχουν πάρει τα 20 χρόνια Φοίβος αυτές τις ημέρες, είναι προφανώς για εμπορικό σκοπό.

Θα μπορούσε όμως να είναι και μία ευκαιρία για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, από αυτά που πρόκειται να συμβούν και που αποφασίζονται αυτές τις ημέρες.

Ο τεράστιος Πυθαγόρας έλεγε "Η μουσική ξυπνά στην καρδιά τον πόθο των ωραίων πράξεων". Αυτές οι ωραίες πράξεις για τη χώρα μας, ήταν τα τελευταία 20 χρόνια για τη χώρα μας, τα οποία μοιάζουν πλέον τόσο μακρινά, σαν να πρόκειται για άλλη χώρα. Η υπενθύμισή τους, μέσω των τραγουδιών που χορεύαμε μικροί, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ελέγχου σε μία κοινωνία που έχει γίνει το απόλυτο πειραματόζωο.

Θα κλείσω με το σχόλιο μίας φίλης...

38 χρόνια ΠΑΣΟΚ, 20 χρόνια Φοίβος, τί άλλο θα τραβήξουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...