ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

0 Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά!

Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά – Πρωτοφανείς αντιδράσεις, παραιτούνται βουλευτές και κομματικοί παράγοντες.


Καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά!
Οι διαρροές και οι πληροφορίες ότι στο νέο πακέτο μέτρων περιλαμβάνεται η κατάργηση τωνμειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου, πυροδοτούν ακραίες αντιδράσεις.


Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στο Β. Αιγαίο επικρατεί μεγάλη αναταραχή και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ώρες και εφ΄όσον επαληθευτεί το κακό αυτό σενάριο.

Οι Βουλευτές Δωδεκάνήσου του ΠΑΣΟΚ Ν.Ζωϊδης και Γ. Κασσάρας θα παραιτηθούν από το βουλευτικό αξίωμα ενώ ο Βουλευτής Λέσβου της ΝΔ κ. Σπ. Γαληνός δηλώνει ότι δε θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του οργάνου το βράδυ για να υπάρξει ομαδική παραίτηση όλων
Για τους νησιώτες οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ δεν είναι προνόμιο αλλά αντιστάθμισμα για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που απορρέουν από τη νησιωτικότητα.

Το κόστος μεταφοράς αγαθών και υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό για τα νησιά και όταν δεν υπήρχαν υψηλοί συντελεστές ΦΠΑ οι τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης θα ήταν αυξημένες κατά 10- 15% σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για το Αιγαίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον τουρισμό, το μόνο κλάδο που λειτουργεί και προσφέρει έσοδα στο Κράτος και στην οικονομία. Το τουριστικό μας προϊόν θα γίνει πιο ακριβό και από αυτή την εξέλιξη θα ευνοηθούν οι ανταγωνιστές μας. (Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία)

 http://www.tnsite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...