ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

0 Αεροψεκασμοί σε όλο τον Αττικό ουρανό!!!

Από εχθες τα ξημερώματα αεροπλάνα ψεκάζουν τον Αττικό ουρανό, μέχρι αυτή την στιγμή συνεχίζουν ασταμάτητα να ψεκάζουν με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα λεπτό στρώμα νέφους επάνω από την Αττική. Κανείς δεν ξέρει και δεν μιλά για το τι μας ψεκάζουν και τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό μακροπρόθεσμα στην υγεία των κατοίκων του λεκανοπεδίου Αττικής .


Νομίζω πως έφτασε η ώρα να κινηθούμε δικαστικά με αγωγές εκατομμυρίων ευρώ εναντίον όσων συμμετέχουν σε αυτό το έγκλημα και εννοώ εναντίον του δολοφονικού κράτους, των πιλότων τέτοιων αεροσκαφών και εναντίον όσων ξέρουν αποκρύπτουν ανέχονται και βοηθούν όλους αυτούς τους ψυχανώμαλους παγκοσμιοποιητές, που νομίζουν ότι έχουν γίνει θεοι και χρησιμοποιούν τους λαούς σαν πειραματωζωα .
Σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα χημικα που μας ψεκάζουν μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα και έρχονται στο πιάτο μας καθημερινά αφού με τον αέρα και την βροχή κατακάθονται επάνω στα λαχανικά στο νερό και στην τροφή των ζώων που καταναλώνουμε.Κανείς δεν ξέρει τι βλάβες μπορεί να επιφέρουν μακροπρόθεσμα στην υγεία των πολιτών .

Αλήθεια που βρίσκονται τόσα πολλά χρήματα που χρειάζονται για να κινηθούν αυτά τα αεροσκάφη? Πιο υπουργείο είναι αρμόδιο για αυτά τα κονδύλια την στιγμή που δεν υπάρχουν καύσιμα ούτε για τον στρατό?

Ακούει κανένας αρμόδιος εισαγγελέας? Oλοι εδω ζούμε τα χημικά δεν θα κάνουν εξαίρεση για τα δικά του παιδιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...