ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

0 Προς: Σωκράτη Γκιόλια από πλανήτη γη!!!

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από εκείνο το απαίσιο πρωινό της 19ης Ιούλη όταν σημαδιακά μάλλον ξύπνησα στις 8 το πρωί, κατευθύνθηκα στο σαλόνι, όπου εκεί καθόταν η μητέρα μου βλέποντας τα νέα στην τηλεόραση. Δολοφόνησαν δημοσιογράφο μου λέει, αυτός που είχε το troktiko!!!

Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε η κάθε τρίχα επάνω στο σώμα μου και κόλλησα για λίγο στην οθόνη θυμάμαι. Επειδή όμως δεν έχω πλέον και σε υπόληψη την οθόνη αυτή, κατευθύνθηκα γρήγορα στην οθόνη του υπολογιστή μου και το πρώτο πράγμα που πληκτρολόγησα ήταν troktiko.blogspot.com .

Αυτό που αντίκρισα έλεγε όλη την αλήθεια...
και το νέο επιβεβαιώθηκε. Κλικ εδώ (http://troktiko.blogspot.com/search?updated-max=2010-07-19T11%3A54%3A00%2B03%3A00&max-results=50&reverse-paginate=true) για να δείτε την σελίδα του τρωκτικού όπως την αντίκρισα εκείνη την ώρα. Άρχισα να εκνευρίζομαι, να θέλω να μάθω περισσότερα, να αναρωτιέμαι το γιατί, όπως εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος, που εν κατακλείδι δεν μάθαμε ποτέ.

Σήμερα μετά ακριβώς από ένα χρόνο, δεν έχουμε μάθει τους δολοφόνους του Σωκράτη, δεν έχουμε μάθει τα πορίσματα από την Αντιτρομοκρατική, δεν έχουμε μάθει αν τελικά υπήρχαν πληροφορίες και στοιχεία στους σκληρούς δίσκους και το laptop του Σωκράτη Γκιόλα, τα οποία μετά ένα χρόνο παραμένουν στην αντιτρομοκρατική και δεν έχουν επιστραφεί στην οικογένεια του…. Σε μια οικογένεια που τίποτα δεν έφταιγε, σε 2 παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πατέρα τους (μάλιστα το 2ο παιδί του ήταν αγέννητο την ώρα της δολοφονίας), επειδή κάποια δίποδα ζώα θελαν να τον βγάλουν από την μέση, γιατί άρχισε να κερδίζει μεγάλη δύναμη, γιατί είχε το τρωκτικό, ήταν διευθυντής στο ράδιο Θέμα και δούλευε για να κυκλοφορήσει και την δική του εφημερίδα και γιατί ίσως ετοιμαζόταν να αποκαλύψει κάτι συνταρακτικό στο troktiko από όσο θυμάμαι.

Δεν έχει σημασία βέβαια ποιος τον σκότωσε, ή ποιος πλήρωσε ή οργάνωσε αυτή την δολοφονία… και να μάθουμε δεν θα αλλάξει κάτι, το γαμώτο είναι γιατί ένα χρόνο τώρα κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, ακόμα και οι καλοί του «φίλοι», όλοι απλά έγραψαν 2-3 λόγια, κάνανε και ένα αφιέρωμα και μέχρι εκεί…. Και να δείτε που σήμερα όλη την μέρα θα διαβάζουμε μηνύματα για τον Σωκράτη, επειδή ίσως να πουλήσει κάτι τέτοιο.

Η δική μου στεναχώρια είναι ότι πλέον δεν έχουμε μαζί μας έναν αληθινό άνθρωπο, έναν πραγματικό μαχητή, ένα φοβερό μυαλό, ένα δυνατό troktiko, που δεν θα μάσαγε στιγμή και σε αυτή την δύσκολη χρονιά που βιώνουμε θα ήταν μαζί με τον απλό λαό, θα φώναζε μαζί μας, θα έδινε καθημερινή μάχη ενάντια σε όλα τα βρωμερά σκουλήκια που μας κυβερνάνε, στα βρωμερά παπαγαλάκια της τηλεόρασης, στα σάπια καθάρματα της κοινωνίας.

Μας λείπεις ρε Σωκράτη, μας λείπεις ρε τρωκτικό, και αυτό το "μας λείπεις" το γνωρίζουνε καλά πολλοί. Γιατί την σήμερον ημέρα δεν υπάρχουν και πολλές ρομαντικές ψυχές, όμως ήταν και ο Σωκράτης, γιατί σήμερα όλοι κοιτάνε την πάρτη τους ή απλά να φοβούνται ασφυκτικά να συνεχίσουν μια τέτοια προσπάθεια (η οποία δεν βρήκε αυθεντικούς συνεχιστές ποτέ μέχρι σήμερα)... ποιος βάζει τόσο εύκολα το κεφάλι του στην λαιμητόμο, για να σώσει συνειδήσεις, για να αφυπνίσει τον λαό, για ένα καλύτερο αύριο;;;

Λίγοι… εσύ Σωκράτη ήσουν ο πρώτος και ο καλύτερος!!! Να σαι κάλα όπου κι αν ταξιδεύεις …

OnNews.gr

Links:
http://troktiko.blogspot.com/
http://www.sokratisgiolias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...