ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

0 Κουστούμι από …μέλισσες

Perierga.gr
Δύο Κινέζοι μελισσοκόμοι διαγωνίστηκαν για το ποιός θα συγκεντρώσει περισσότερες μέλισσες στο σώμα του, μέσα σε 60 λεπτά!
Ο 42χρονος Wang Dalin και ο 20χρονος Lc Kongjiang ήταν οι μοναδικοί συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε στην πόλη Shaoyang  της Κίνας. Φορώντας μόνο σορτς, γυαλιά και ρινικά καλύμματα οι δύο διαγωνιζόμενοι, χρησιμοποιώντας μέλισσες βασίλισσες για να προσελκύσουν μελίσσια κάλυψαν ολόκληρο το σώμα τους με μέλισσες. Οι βασίλισσες τοποθετήθηκαν σε μικρά κλουβία δεμένα στο σώμα των δύο γενναίων Κινέζων και ήταν απλά θέμα χρόνου για χιλιάδες εργάτριες να σχηματίσουν ένα ζωντανό κουστούμι γύρω από τους διαγωνιζόμενους.

Τελικά, ο Wang Dalin κέρδισε το διαγωνισμό προσελκύοντας 26 κιλά μελισσών στο σώμα του, ενώ ο αντίπαλός του μόλις 22.9 κιλά. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 39,5 κιλών (350,000 μέλισσες), του Αμερικανού Mark Biancaniello.

Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr

http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...