ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

0 Αργοπεθαίνουν οι καζανάρηδες, χάνεται η Κρητική τσικουδιά

Αργοπεθαίνουν οι καζανάρηδες, χάνεται η Κρητική τσικουδιά
Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι Καζανάρηδες της Κρήτης, οι οποίοι βλέπουν την Πολιτεία να ωθεί τους ίδιους και κατ' επέκταση και το παραδοσιακό ποτό του νησιού, την τσικουδιά, σε αφανισμό.
Μάλιστα οι αμβυκούχοι ζητούν από τους Βουλευτές με επιστολή τους να σταθούν στο πλευρό τους και να πιέσουν ώστε να να μην περάσουν τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

«Η πανελλήνια ομοσπονδία και γενικότερα, ο αμπελουργικός κλάδος με την παραδοσιακή απόσταξη, καλεί σε μια ύστατη παρέμβαση στην Πολιτεία, τώρα που αναμορφώνεται το νομικό πλαίσιο που διέπει το δικό μας καθεστώς.

Η επιτροπή που συστήθηκε με απόφαση του Υφυπουργού κ. Γιώργου Μαυραγάνη συνεδρίασε και αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίας της στις 28 Γενάρη, οπότε και θα έχουν προσκομίσθεί οι προτάσεις των μελών μας μετά τις κατά τόπους συνελεύσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, το παρόν διάστημα. Πανελλαδικό αίτημα είναι να παραμείνουμε στο υπάρχον καθεστώς, όπου βιώνουν χιλιάδες οικογένειες αμπελοκαλλιεργητών, μαζί τους και η από αιώνες Παράδοση.


Σε διαφορετική περίπτωση η Ύπαιθρος θα ερημώσει και τα ρακοκάζανα θα πάψουν να λειτουργούν», αναφέρει το Κάλεσμα Συμπαράστασης τους προς τους Βουλευτές, όπως αναφέρει το creteplus.

Σημειώνεται ότι στην επιστολή που απέστειλαν προς το Γενικό Χημείο του Κράτους ζητούν να παραμείνει σε ισχύο εν ενεργεία Νόμος 2969/01 στο σύνολο του, μέσω του οποίου επιτρέπεται ένα μέρος του αποστάγματος να διατίθεται στην κατανάλωση από παραγωγούς διήμερων αποσταγματοποιών, σε χύμα μορφή, για συμπλήρωση του αγροτικού εισοδήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...