ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

0 Συγκλονίζει το δελφίνι που «ζήτησε» βοήθεια από δύτες

Τον γύρο των social media έχει κάνει η συγκλονιστική ιστορία του δελφινιού που «ζήτησε» βοήθεια από μια ομάδα δυτών, προκειμένου να ελευθερωθεί από ένα γάντζο που είχε πιαστεί στα πλευρά του.

Το εκπληκτικό συμβάν έλαβε χώρα σε θάλασσα της Χαβάη, όταν το δελφίνι εντόπισε μια ομάδα δυτών που απολάμβανε τα υποθαλάσσια τοπία και αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος τους, σπρώχνοντας το σώμα του προς τον αρχηγό του γκρουπ, Κέλερ Λάρος.




Ο κ. Λάρος δήλωσε: «Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σε εμένα και άρχισε να με σπρώχνει με το σώμα του μου έδωσε να καταλάβω αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το δελφίνι ήρθε και μου “ζήτησε” βοήθεια γιατί είχε πιαστεί από ένα γάντζο ψαρέματος. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Όλη την ώρα που προσπαθούσα, το δελφίνι περίμενε υπομονετικά να τα καταφέρω. Είναι πραγματικά πανέξυπνα ζώα».


http://newingreece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...