ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

0 Το Μεξικό κερδίζει 23 εκατ.$ από τις θεωρίες για το τέλος του κόσμου

Το Μεξικό κερδίζει 23 εκατ.$ από τις θεωρίες για το τέλος του κόσμου
Πολλοί θα έχετε ακούσει για τις περίφημες προφητείες των Μάγια που μιλάνε για το τέλος του κόσμου το Δεκέμβριο του 2012

Τα σενάρια για τις ημέρες της Αποκάλυψης που θα έρθουν στον πλανήτη δίνουν και παίρνουν όμως κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους για τις χρυσές δουλειές που θα κάνουν.

Ειδικότερα στο Μεξικό, το οποίο φιλοξενεί πολλές αρχαίες πόλεις των Μάγια, οι τουριστικές αφίξεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας Φελίπε Καλντερόν 52 εκατομμύρια τουρίστες από τον κόσμο αλλά και το Μεξικό αναμένεται να συρρεύσουν στις πόλεις των Μάγια που βρίσκονται στα νοτιοανατολικά της χώρας με αφορμή το τέλος του ημερολογίου των Μάγια. Ο συνολικός τζίρος που θα αποκομίσει η τουριστική βιομηχανία της χώρας υπολογίζεται στα 23 εκατ. δολάρια.

Οι μεξικάνοι τουριστικοί πράκτορες μάλιστα τονίζουν ότι αυτό που θα βρει κανείς αν επισκεφθεί το Μεξικό αυτή την εποχή δεν είναι η προετοιμασία για το το τέλος, αλλά μια τεράστια γιορτή.

RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...