ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

0 Γίνε καλά με γενόσημα και φάε ληγμένα!



Όσο περνά ο καιρός τόσο δυστυχώς καθίσταται περισσότερο αντιληπτό πως η παρουσία της τρόικας ουδεμία σχέση έχει με τη βελτίωση των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας, τον περιορισμό του ελλείμματος και κατά συνέπεια τον έλεγχο του δημοσίου χρέους.

του Στρατή Μαζίδη
Ίσα ίσα που η κατάσταση όχι μόνο δε βελτιώθηκε έστω οριακά στα δημοσιονομικά μεγέθη, όχι δεν παρέμεινε στάσιμα αλλά τα αρνητικά ρεκόρ διαδέχονταν το ένα το άλλο. Και καλούμαστε πλέον να θέσουμε ως στόχο να επιστρέψουμε στην προ τριετίας κατάσταση όσον αφορά τους αριθμούς αλλά με ένα πολύ χειρότερο επίπεδο ζωής για όλους.

Δε χρειάζεται να είσαι απόφοιτος του Γέηλ και της Οξφόρδης για να αντιληφθείς ότι αλλού αποσκοπούσε αυτή η κατάσταση και ευτυχώς τουλάχιστον σε αυτήν εδώ τη μικρή γωνιά τα γράφαμε εξαρχής.  Όταν σου λείπουν χρήματα καλείσαι να κάνεις δύο πράγματα:


α. να μειώσεις τις σπατάλες σου και να περικόψεις έξοδα που δε θα σου δημιουργήσουν άλλα προβλήματα

β. να παράξεις, ώστε να ξεμπερδέψεις μια ώρα νωρίτερα.
Εμείς ούτε τις σπατάλες περικόψαμε, ενώ με τα μέτρα που λαβαίναμε και λαμβάνουμε κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για φτάσουμε την παραγωγή κεφαλαίου στο απόλυτο μηδέν.
Όμως αυτή η ύπουλη και πονηρή προσπάθεια υποδούλωσης της χώρας με την απαραίτητη συνεργία των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.
Νέες παράλογες απαιτήσεις έρχονται στη δημοσιότητα.

Η τρόικα ζήτησε την εκκένωση όσων νήσων ο αριθμός των κατοίκων δεν ξεπερνά τους 150! Απίστευτη και ξεδιάντροπη απαίτηση κάποιων υπαλλήλων που μπαινοβγαίνουν στη χώρα και μας εξευτελίζουν έστω και σε επίπεδο προτάσεων.

Επιπρόσθετα καλούμαστε να γίνουμε καλά με γενόσημα φάρμακα κατώτερης ποιότητας που αποσύρονται σε Η.Π.Α. και Ε.Ε. λόγω παρενεργειών ενώ αρκετά ήδη διατροφής θα εξακολουθούν να παραμένουν στα ράφια και μετά την ημερομηνία λήξης τους στη μισή τιμή.
Αν επιβιώσουμε λοιπόν των γενοσήμων, θα τρώμε ληγμένα και μετά θα καταλήγουμε ξανά στα γενόσημα.

Πόσοι συνάνθρωποί μας δε θα υποκύψουν στον πειρασμό της μισής τιμής; Πόσοι δε θα εκθέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο διότι και η ημερομηνία λήξης για κάποιο λόγο υφίσταται. Αν λοιπόν η πεινά γεννά πολέμους κι εγκλήματα, πόσο μάλλον δε θα παροτρύνει να τρώμε ληγμένα τρόφιμα.
Η χώρα μας δε μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε τριτοκοσμικό κράτος, εγκαινιάζει νέα κατηγορία υποβάθμισης καθώς έχει ξεπεράσει αυτά τα επίπεδα.

Οι δε δυνάμεις κατοχής και οι εδώ εκπρόσωποί τους δεν επιδιώκουν απλά να μας φτωχοποιήσουν για να πάρουν τα λεφτά τους. Επιζητούν να μας εξαφανίσουν.

http://freepen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...