ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

0 Το blog "Ποίηση και Λογοτεχνία" κληρώνει ένα βιβλίο

"Μια βόλτα στα σύννεφα" - Στέβη Σαμέλη. Εκδόσεις Ιωλκός

Το ''Ποίηση και Λογοτεχνία'' έχει την τιμή και την χαρά να προσφέρει ένα υπέροχο βιβλίο σε έναν τυχερό αναγνώστη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα mail με θέμα '' διαγωνισμός'' και αυτομάτως θα μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης για να κερδίσετε το δώρο μας.

 - Οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι τις 10 του μηνός (Αυγούστου) 2012 και μέχρι τις 7.00 μ.μ

- Όσοι θέλουν να μπουν στην κλήρωση δεν είναι ανάγκη να μας πουν το ονοματεπώνυμο τους καθώς αν κερδίσουν το δώρο θα τους αναζητήσουμε στο mail που μας έστειλαν. Βέβαια καλύτερο για εμάς θα ήταν να έχουμε τα ονοματεπώνυμα.

- Τα έξοδα απόστολής ανήκουν εξολοκλήρου στο '' Ποίηση και Λογοτεχνία''.


- Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας. Το mail επικοινωνίας θα το βρείτε στο θέμα '' Επικοινωνία'' ή τέρμα κάτω στην αρχική σελίδα του blog.
 

- Ο νικητής θα ενημερωθεί αμέσως μετά την κλήρωση. Αν δεν απαντήσει μέσα σε διάστημα 24 ωρών η κλήρωση επαναλμβάνεται.

Ευχαριστούμε θερμά την συγγραφέα της ποιητικής συλλογής  Στέβη Σαμέλη που μας βοήθησε σ' αυτόν τον διαγωνισμό...


Ακολουθεί παρουσιάση της υπέροχης ποιητικής συλλογής '' Μια βόλτα στα σύννεφα''.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΩΛΚΟΣ - Ενα βιβλίο για την αγάπη : "Μια βόλτα στα σύννεφα" - Στέβη Σαμέλη

Στέβη Σαμέλη - "Μια βόλτα στα σύννεφα" : Ενα βιβλίο για την αγάπη ... 
Σε μια εποχή που τείνει να ξεχαστεί η ουσία, ένα βιβλίο υμνεί την αγάπη.  Την αγάπη στον άνθρωπο, στο σύντροφο, στο δημιουργό, στον εαυτό μας τον ίδιο... Την αληθινή αξία, την μόνη πραγματικότητα και την ουσία της ζωής.
"Μια βόλτα στα σύννεφα" ο τίτλος της πρώτης ποιητικής συλλογής της Στέβης Σαμέλη, ένα κράμα ρομαντισμού και ρεαλισμού, που στόχο έχει να σας παρασύρει μαζί της πάνω και πέρα από την πεζή καθημερινότητα... Εκδόσεις "Ιωλκός" - Ιούνιος 2012.  www.samelistevi.blogspot.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στέβη Σαμέλη - Μια βόλτα στα σύννεφα
Ποίηση

Η συλλογή απευθύνεται σε εκείνους που πορεύονται με βλέμμα αθώο ακόμα και σε εκείνους που τείνουν να ξεχάσουν πως ζεις πραγματικά μόνο αν αγαπάς, φέρνοντας θύμησες από έναν άλλον κόσμο, μακρινό και κοντινό μαζί. 
 
Μια περιήγηση σ’ έναν κόσμο ακόμα ζωντανό, εκεί που το όνειρο και η αλήθεια συναντιούνται, για να μας θυμίσουν ποιοι στ’ αλήθεια είμαστε. Με οδηγό την αγάπη, ένα σύντομο ταξίδι στη ζωή, στον έρωτα, στο θάνατο. Μια εσωτερική διαδρομή, κάτω από το λαμπερό φως μιας αλήθειας που τείνει να περάσει στη λήθη.
 
Δείγμα Γραφής:
ΚΟΙΤΑ ΨΗΛΑ!
Ματώνεις...
Δακρύζεις...
Πονάς...
Ψυχή μου κοίτα ψηλά,
ένας ήλιος σού γελάει μέσα απ’ τα σύννεφα!

Εκδόσεις "Ιωλκός" - Ιούνιος 2012. 


Βιογραφικό Σημείωμα

Η Στέβη Σαμέλη γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς εκπαιδευτικούς και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Από το 1989 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σπούδασε Business Administration στο «Southeastern College». Παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στο «Εργαστήρι» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στη Δραματική σχολή «Ίασμος». Ασχολήθηκε διαγωνιστικά με τους Latin χορούς έπειτα από πολυετείς σπουδές, με αρκετές διακρίσεις.
Εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και του marketing. Υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός για περισσότερα από 10 χρόνια και ασχολήθηκε με την προώθηση μουσικών σκηνών και αξιόλογων καλλιτεχνών, επί σειρά ετών.

Ανέκαθεν το χαρτί και το μολύβι υπήρξαν οι καλύτεροι φίλοι της και η αγάπη, σταθερή έμπνευσή της. 
 
Το βιβλίο «Μια βόλτα στα σύννεφα» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...