ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

0 Ψυγειάκι – ενισχυτής από την Marshall

Marshall ενισχυτής ψυγείοΗ γνωστή σε όλους Marshall κάνει το επόμενο βήμα και μας παρουσιάζει το υπέρτατο gadget για το πάρτυ σου.
Υποδεχτείτε το Marshall Fridge: Ένας ενισχυτής – ψυγείο χωρητικότητας 125 λίτρων που θα απογειώσει την μουσική σου σε… uber-cool επίπεδα.

Η τιμή του μοναδικού ψυγείου-ενισχυτή με την υπογραφή του θρυλικού Jim Marshall έχει οριστεί στα $299 (τιμή γνωριμίας η οποία αναμένεται να αυξηθεί μετά την επίσημη κυκλοφορία του) και οι αποστολές ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου 2012.

Marshall ψυγείο ενισχυτής
Παρακολούθησε το video παρουσίασης του Marshall Fridge Amp:

Introducing the MARSHALL FRIDGE από TechGear
http://www.techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...