- 8 μέτρια κρεμμύδια
- 1 / 2 φλιτζάνι μαλακό κατσικίσιο τυρί
- 1 / 2 φλιτζάνι μανούρι
- 2 κ.γ. θυμάρι
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Προθέρμανε το φούρνο στους 190 βαθμούς, κόψε την κορυφή των κρεμμυδιών λίγο και άδειασε το εσωτερικό τους προσεκτικά για να μην τα σκίσεις. Ρίξε τα σε αλατισμένο νερό που βράζει, άσ' τα 2 λεπτά, στράγγιξέ τα και άφησέ τα να στεγνώσουν.
Ανακάτεψε σε μπολ τα τυριά, το θυμάρι, αλατοπίπερο και 1 κ.σ. λάδι.
Γέμισε κάθε κρεμμύδι με το μείγμα, έτσι ώστε να εξέχει λίγο από την κορυφή τους. Λάδωσε ένα ρηχό σκεύος, άπλωσε τα κρεμμύδια και ψήσε τα 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα τυριά. Σέρβιρέ τα ζεστά ή κρύα.
Πηγή
http://www.tampouloukia.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου