ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

0 Μετανοημένος «σκίνχεντ» υπομένει το μαρτύριο για να αφαιρέσει τα τατουάζ

O Μπράιον Ουάιντνερ άλλαξε εσωτερικά και εξωτερικά   
        
          (Φωτογραφία: 
          Associated Press)
O Μπράιον Ουάιντνερ άλλαξε εσωτερικά και εξωτερικά
Νέα ζωή, νέο πρόσωπο

Οι επεμβάσεις αφαίρεσης των τατουάζ με λέιζερ είναι μεν είναι επώδυνες, μπορούν όμως να είναι και θεαματικά αποτελεσματικές. Απόδειξη είναι ο Μπράιον Ουάιντνερ, ένας Αμερικανός που άφησε πίσω του το ρατσιστικό παρελθόν του και άντεξε τον πόνο για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Ο Ουάιντνερ είχε πια αποσυρθεί από τους Vinlanders, μια ρατσιστική αμερικανική οργάνωση που εντάσσεται στο λεγόμενο κίνημα της «λευκής δύναμης», όμως τα τατουάζ που κάλυπταν το πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια του παρέμεναν μάρτυρες του αμαρτωλού παρελθόντος: δεν του επέτρεπαν να βρει δουλειά και δημιουργούσαν προβλήματα στις κοινωνικές του σχέσεις.

Απελπισμένος, ο πρώην «σκίνχεντ» σκεφτόταν να σβήσει μόνος του τον καμβά του μίσους χρησιμοποιώντας με οξύ.

Τελικά όμως σώθηκε από μια ανώνυμη δωρήτρια που βρήκε για λογαριασμό του η SPCS, μια αμερικανική οργάνωση για τα πολιτικά δικαιώματα.

Η δωρήτρια πλήρωσε περίπου 35.000 δολάρια για τις 25 επεμβάσεις που χρειάστηκε ο Ουάιντνερ σε διάστημα 16 μηνών.

Το λέιζερ που χρησιμοποίησαν οι πλαστικοί χειρουργοί ουσιαστικά καταστρέφει τις χρωστικές των τατουάζ. Είναι όμως πολύ επώδυνο, αφού καίει το δέρμα, και οι γιατροί επέλεξαν τελικά να κοιμίζουν τον Ουάιντνερ με ολική αναισθησία πριν από κάθε εφαρμογή.

Το πρόσωπο και τα χέρια του πρήζονταν, η ηλιακή ακτινοβολία ήταν πια επικίνδυνη, το δέρμα του εμφάνισε μόνιμες δυσχρωμίες και οι ημικρανίες ήταν έντονες και συχνές.

O ίδιος, όμως, δεν παραπονιέται, αφού το μέτωπό του είναι πια καθαρό -οι παρενέργειες ήταν μικρό τίμημα για μια νέα ζωή με τη γυναίκα του και το παιδί του.

Πηγή
http://obelix7.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...