ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

0 Μοίρασαν 13,5 εκατομμύρια ευρώ κρατική επιχορήγηση στα κόμματα!


Την ίδια ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις και μικρομάγαζα βάζουν λουκέτο αφήνοντας ανέργους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, τα κόμματα της Βουλής εισέπραξαν σήμερα την τρίτη δόση της κρατικής ενίσχυσης που ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Για την ακρίβεια το ποσό το οποίο εκταμιεύθηκε σήμερα είναι 13.504.656 ευρώ και θα διατεθεί ε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται σε Βουλή και ευρωβουλή. Πρέπει να σημειωθεί ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν χρέη ύψους 290 εκατομμυρίων ευρώ και έχουν υποθηκεύσει ήδη τις επιχορηγήσεις τους για τα επόμενα χρόνια. Παράληλα τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν απλήρωτους και τους υπαλλήλους τους τον τελευταίο μήνα. Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Δημοκρατική Συμμαχία η οποία καταγγέλλει ως υποκριτική τη στάση των κομμάτων στο ζήτημα των κρατικών επιχορηγήσεων. Σε ανακοίνωσή το κόμμα σημειώνει πως “αν και τα διαθέσιμα του κράτους για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις φτάνουν οριακά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το υπουργείο Εσωτερικών καταβάλλει σήμερα σε όλα τα κόμματα την τρίτη δόση της κρατικής ενίσχυσης ύψους 13.504.656 ευρώ.


Επιβεβαιώνεται έτσι ότι το πολιτικό σύστημα δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία ή αδιαφορεί. Με τη στάση τους στο θέμα της κρατικής χρηματοδότησης τα κόμματα παραμένουν αδιόρθωτα έστω και αν όλοι, από τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι την αριστερά, με τους λόγους τους ισχυρίζονται ότι αντιλαμβάνονται τις αντιδράσεις της κοινωνίας. Είναι, βεβαίως, υποκριτικό και δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν η προαναγγελία της μελλοντικής περικοπής της κρατικής επιχορήγησης.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...