ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

0 Oι φιλόζωοι της Κομοτηνής δείχνουν τον τρόπο


Για μία ακόμη φορά οι φιλόζωοι της Κομοτηνής δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους απέναντι στα αδέσποτα ζώα της πόλης και  αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στο  θέμα της τροφής των αδέσποτων.

Παίρνοντας λοιπόν τη κατάσταση στα χέρια τους μία ομάδα εθελοντών θα συλλέγει αρχικά τα περισσεύματα φαγητού από τη λέσχη του Στρατού και του Πανεπιστημίου καθώς και από τις φυλακές Κομοτηνής και την Αστυνομική σχολή όπου καθημερινά ετοιμάζονται χιλιάδες μερίδες και είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχουν απορρίμματα που θα έτρεφαν τα αδέσποτα όλου του νομού!
Κατά δεύτερο έρχονται οι ταβέρνες και τα εστιατόρια που επίσης και αυτά με τη σειρά τους  θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.


Φυσικά σε πρώτη φάση θα πρέπει να εξασφαλιστεί η συναίνεση από τους εμπλεκομένους έτσι ώστε τα αδέσποτα σκυλιά να είναι καλοταϊσμένα, να συνυπάρχουν χωρίς να είναι επιθετικά και να μην γίνονται στόχος. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό δεν μας τιμά ως κοινωνία αφού κάποιοι τα εγκατέλειψαν κι έγιναν αδέσποτα οπότε η αναζήτηση λύσεων για την επιβίωσή τους είναι ανάγκη.

Με πληροφορίες από την Εφημερίδα Χρόνος via http://www.e-evros.gr
http://www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...