ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

0 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚ​ΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙ​ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ​Σ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ " ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ"



Προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Κακοποίηση αδέσποτου σκύλου, από αστυνομικό, κατά την διάρκεια της  πορείας  διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, στις 06.10.2011.

Κύριοι
Ο γνωστός στο πανελλήνιο και μόνιμα παρών σε όλες τις πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, αδέσποτος σκύλος με το όνομα Θοδωρής  ή  Λουκάνικος, κακοποιείται για δεύτερη φορά από αστυνομικό όργανο, σύμφωνα με ότι βλέπουμε στην επισυναπτόμενη  φωτογραφία και όσα μας κατήγγειλαν  αυτόπτες μάρτυρες.
Δείτε το σχετικό λινκ.
Δεν μας απασχολούν οι πολιτικές πεποιθήσεις του Λουκάνικου και δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ  αν είναι με τους διαδηλωτές ή με ....
 τα όργανα της τάξης.

Για όλη την Ελλάδα ο Λουκάνικος αποτελεί απλά την μασκότ των διαδηλώσεων και την παρουσία του ανάμεσα στις εκτοξευόμενες πέτρες και τα δακρυγόνα την προβάλλουν ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και τον καμαρώνουν οι πάντες.
Δεν είχε όμως την ίδια διάθεση απέναντι του ο αστυνομικός της φωτογραφίας, ο οποίος του τράβηξε μια κλωτσιά και τον σήκωσε στον αέρα.
Αυτό που μας απασχολεί λοιπόν είναι το χαμηλό επίπεδο, η έλλειψη ευαισθησίας και η αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας που δέρνουν πολίτες και ζώα χωρίς εξαίρεση.

Μήπως θα έπρεπε να απασχολήσει και την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά;

Τα σωματεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας  διαμαρτύρονται έντονα για την κακοποίηση του ζώου και ζητούν την τιμωρία του δράστη  βάσει της ελληνικής νομοθεσίας.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία & η
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων

Τηλ. επικοινωνία

 6976489349
http://gatzoli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...