ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

0 O ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!

Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese" στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.


Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα, τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια. Το ένα ήταν ήδη νεκρό, το άλλο πέθανε μόλις έπεσε στα χέρια των Ναζί, ενώ το τρίτο απεβίωσε από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να το κρατήσουν εν ζωή. Η διαφορετικότητα της βιολογικής δομής του σώματός του εξωγήινου δεν μπορούσε να κατανοηθεί από τους ιατρούς ώστε το παράξενο πλάσμα να εγχειριστεί και να διατηρηθεί ζωντανό, όμως οι Ναζί ακόμα κι αν το γιάτρευαν δεν σκόπευαν να το απελευθερώσουν.

Τον ενάμιση μήνα που ο αιχμάλωτος εξωγήινος έζησε τραυματισμένος στη μυστική βάση, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Οι Ναζί ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ο μόνος λόγος για να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που χρειάζονταν… από πού ερχόταν και πως θα έφτιαχναν αντίγραφα αυτού του τεχνολογικά ανώτερου σκάφους. Ένα σκάφος, που θα τους έκανε ανίκητους!
Το εξωγήινο όν, αποκάλυψε ότι προερχόταν από το διπλό σύστημα αστέρων RA (γνωστό στη Γη ως μ-1) που βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, 73.1 έτη φωτός σε απόσταση. Ερχόταν όμως, από τις κρυφές υπόγειες βάσεις που είχε κατασκευάσει ο λαός του στην πολική περιοχή του καναδικού Baffin Island.

Η επικοινωνία ήταν αρκετά δύσκολή. Σε τεχνικά ζητήματα για την κατανόηση του ιπτάμενου δίσκου, ακατανόητη! Εκτός και αν το εξωγήινο ον δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.
Όσο η άγνωστη ασθένεια, που προερχόταν μάλλον από τον τραυματισμό, προχωρούσε και η κατάσταση του αιχμαλώτου χειροτέρευε, ταυτόχρονα μεγάλωνε και η πίεση των Ναζί για περισσότερες πληροφορίες. Όμως εκτός από την αποκάλυψη ότι η συντριβή του σκάφους προκλήθηκε από κάποιο είδος τεχνικής δυσλειτουργίας, δεν υπήρξε κάποια άλλη κατανοητή πληροφορία.

Ο αλλοδαπός κρατήθηκε και ανακρίθηκε στην ίδια υπόγεια εγκατάσταση με το δίσκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά περίπλοκος για να επισκευαστεί ή για να δημιουργηθεί πλήρη αντίγραφο. Μετά το θάνατο του εξωγήινου και για αρκετά χρόνια, ο Χίτλερ και η επιστημονική του ομάδα στην τοποθεσία ‘’Base 211’’, προσπάθησαν να κατασκευάσουν ανθρώπινα αντίγραφα του κατεστραμμένου σκάφους. Επί σειρά ετών, τα δισκοειδή ιπτάμενα οχήματα Vril και Haunebu που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να πετάξουν αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή… λόγο αρκετών δυσλειτουργιών!

Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα, το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Τα εξωγήινα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί μέχρι σήμερα, εν αγνοία της πολωνικής κυβέρνησης.
http://www.apocalypsejohn.com/2011/10/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...