ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

0 Υγρό Κέικ Σοκολάτας


http://jodimop.files.wordpress.com/2007/10/chocolate-fondant-1web.jpg?w=550&h=413

Ένα λαχταριστό και γρήγορο στην παρασκευή κέικ που θα ξετρελάνει τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο!!!
Τι χρειαζόμαστε:
  • 150 γραμμάρια κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 60 γραμμάρια βουτυρο γαλακτος
  • 100 γραμμάρια καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 4 κουτ. του γλυκού αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 4 αυγά

Πως το κάνουμε:
  1. Λιώνετε σε μπεν μαρι το βούτυρο με την κουβερτούρα και τα αποσύρετε από τη φωτιά, ώστε να κρυώσουν λίγο.
  2. Χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη και έπειτα προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας.
  3. Ρίχνετε το μίγμα αυγού και καστανής ζάχαρης μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
  4. Μοιράζετε το μίγμα σε 6 ατομικά πυρίμαχα φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220οC για 10 λεπτά, ώστε το κέικ να ψηθεί εξωτερικά αλλά μέσα να παραμένει υγρό.
http://e-nostimies.blogspot.com/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...