ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

0 Ηθοποιός πέθανε στη σκηνή την ώρα που έπαιζε το θάνατό της!!

Το τραγικό όσο και παράδοξο αυτό περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου 1986 κατά τη δειάρκεια της θεατρικής παράστασης «The Drunkard»…που παιζόταν στο Towson Moose Lodge της Βαλτιμόρης, όπου η 60χρονη τότε Edith Webster υποδυόταν το ρόλο της «γιαγιάς».
Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, στο δεύτερο μέρος της παράστασης, και λίγο πριν το τέλος, η «γιαγιά» τραγουδώντας το «Please don’t talk about me when I’m gone» (σ.σ. «Μην πείτε τίποτα για μένα όταν πεθάνω») σωριαζόταν νεκρή στο πάτωμα. Αυτό γινόταν καθημερινά, και για 8 περίπου χρόνια που η Edith έπαιζε το ρόλο.
 
Ήταν η στιγμή που όλοι οι θεατές χειροκροτούσαν την ηθοποιό για το εξαιρετικό της παίξιμο, χωρίς, όμως, να έχει αντιληφθεί κανείς πως τη συγκεκριμένη φορά τη χειροκροτούσαν για το… διπλό της θάνατο: Θεατρικό και πραγματικό! Λίγα λεπτά χρειάστηκαν μόνο για να καταλάβουν όλοι ότι η πρωταγωνίστρια είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
http://to-gamato.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...