ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 ΗΠΑ: Ζευγάρι ηλικιωμένων που ήταν παντρεμένοι 72 χρόνια, πεθαίνουν με μία ώρα διαφορά, πιασμένοι χέρι χέρι


Υπάρχει αληθινή αγάπη; Σύμφωνα με τα παιδιά ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που πέθανε την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει, και οι γονείς τους την είχαν.


Ο Gordon Yeager, 94 ετών, και η σύζυγός του, Norma, 90 ετών, ήταν παντρεμένοι για 72 χρόνια, αναφέρει το ABC News. Αλλά η ζωή τους μαζί έμελλε να έρθει σε ένα απότομο τέλος, την Τετάρτη, αφού είχαν εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί.



Το ζεύγος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με σπασμένα κόκαλα και άλλα τραύματα. Το ABC αναφέρει ότι μετά αφότου έγινε φανερό ότι το ζευγάρι δεν επρόκειτο να επανέλθει, τους τοποθέτησαν μαζί σε ένα κρεβάτι, όπου ξάπλωσαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.





Ακόμα και τότε, λέει ο γιος τους, ο Dennis Yeager, η ανησυχία του ζευγαριού ήταν μόνο ένας για τον άλλον.


"Η μητέρα έλεγε ότι το στήθος της πονάει και τι συμβαίνει με τον μπαμπά; Ακόμα και έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, ανησυχούσε για τον μπαμπά », είπε. "Και εκείνου η πλάτη πονούσε αλλά ρωτούσε για τη μαμά."



Ο Gordon πέθανε στις 3:38. Αλλά οι άνθρωποι στην αίθουσα εκείνη τη στιγμή λένε ότι ήταν μπερδεμένοι, όταν Gordon σταμάτησε να αναπνέει, αλλά το μηχάνημα έδειχνε ότι η καρδιά του, συνέχισε να κτυπάει. Τότε συνειδητοποίησαν ότι η οθόνη είχε ανιχνεύσει το κτύπο της καρδιάς της Norma, μέσω των ενωμένων χεριών τους.



«Και σκεφτήκαμε, ‘Ω, Θεέ μου, η καρδιά της μαμάς χτυπάει μέσω εκείνου’», δήλωσε ο Dennis Yeager.


Η Norma πέθανε μια ώρα αργότερα.



"Ο μπαμπάς συνήθιζε να λέει ότι για μια γυναίκα πάντα αξίζει να περιμένεις», δήλωσε ο Dennis Yeager. "Ο μπαμπάς περίμενε μία ώρα για εκείνη και κρατούσε την πόρτα γι 'αυτήν."


Διαβάστε περισσότερα στο ABC News εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...