ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 Σε απολογία 5 ΠΑΕ

Σε απολογία 5 ΠΑΕ Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά: Ηποινικοποίηση της έκφρασης...τα άρματα μένουν

 Για τα συνθήματα κατά των πολιτικών

Σε απολογία κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Οι πέντε ΠΑΕ θα πρέπει να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους αλλά και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 02/11/2011 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική.



Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης –ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.


Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ,5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

* Οι αναβληθείσες υποθέσεις που αφορούν στην 4η , 5η και 6η αγωνιστική θα εκδικαστούν την Τετάρτη 2-11-2011 και ώρα 12:00.
sportfm.gr
http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...