ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

1 Οι φαρμακευτικές δεν υπηρετούν την υγεία (Βιντεο)

Μια πρώην αντιπρόσωπος πωλήσεων φαρμάκων μιλά ανοιχτά

Η Gwen Olsen πέρασε δεκαπέντε χρόνια ως αντιπρόσωπος πωλήσεων φαρμάκων, έχοντας εργαστεί σε γίγαντες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης, όπως η Johnson & Johnson, η Bristol-Myers Squibb, και η Abbott Laboratories.

Απολάμβανε μια επιτυχή και γρήγορη καριέρα μέχρι ότου αρκετές εμπειρίες, από εκείνες που αλλάζουν τη συνείδηση, άρχισαν να την αφυπνίζουν σχετικά με τους κινδύνους που παραμονεύουν σε κάθε συρτάρι με φάρμακα..

Ταπιο οδυνηρά μαθήματά της, όμως, προέκυψαν ως θύμα αλλά και ως επιζών από τις απειλητικές για τη ζωή δυσμενείς ενέργειες των φαρμάκων. Αφού εγκατέλειψε τις φαρμακευτικές πωλήσεις το 2000, η Gwen εργάστηκε στην βιομηχανία φυσικών τροφίμων. Σήμερα είναι συγγραφέας, ομιλητής, και φυσικά σύμβουλος υγείας.

Το σύστημα υγείας των ΗΠΑ σκοτώνει τους Αμερικανούς με ανησυχητικό ρυθμό, παρόλο που δαπανούμε πάνω από 15% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) για την υγειονομική περίθαλψη. Σύμφωνα με το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, τα αποτελέσματα της υγειονομικής περίθαλψης κατετάγησαν μόλις στην δέκατη πέμπτη θέση μεταξύ των είκοσι πέντε βιομηχανικών χωρών σε όλο τον κόσμο.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα έχουν γίνει η τρίτη κύρια αιτία θανάτου των Αμερικανών. Μόνο οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος περισσότερες ζωές. Εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας για να μας ενημερώνουν και την κυβέρνησή μας για να μας προστατεύσει από την ιατρική αδικοπραγία που μπορεί να θέσει τα κέρδη μπροστά από την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών. Όμως, η λεπτή γραμμή που περπάτα η FDA μεταξύ των συμφερόντων των παρασκευαστών φαρμακευτικών προϊόντων και του αμερικανικού κοινού έχει συνεχώς παραβιαστεί. Το αποτέλεσμα είναι η απελευθέρωση ενός πρωτοφανούς αριθμού θανατηφόρων φαρμάκων στην αγορά των ΗΠΑ!


http://logioshermes.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Συκοφαντίες. Οι άνθρωποι των φαρμακοβιομηχανιών είναι της ηθικής κλάσεως μιας Μητέρας Τερέζας, ενός Γκάντι ή ενός Κρισναμούρτι. Όπως χωρίς καμία υπερβολή μας δείχνουν και στις διαφημίσεις τους, στην ουσία δεν πρόκειται για εμπορικές εταιρείες όπως οι περισσότεροι νομίζουν.

    Είναι κοινοφελή, μη κερδοκοπικά ιδρύματα που όλα τους τα κέρδη τα προσφέρουν για αγαθοεργίες, για φιλανθρωπία και για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

    Και τα περί εκατοντάδων δις $ κέρδη που αποκομίζουν ετησίως και καταχωνιάζουν στα θησαυροφυλάκιά τους είναι απλώς συκοφαντίες από ανθρώπους σαν την κυρία και...εμένα :P

    Korioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...