ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

0 Απαγορευουν τις αλατιερες στα εστιατορια στην Αργεντινή

Χωρίς αλατιέρες θα στρώνονται στο εξής τα τραπέζια των εστιατορίων του Μπουένος Αϊρες στην Αργεντινή, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της υπερκατανάλωσης αλατιού, που έχει οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινούς να πάσχουν από υπέρταση.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 3,7 εκατομμύρια κάτοικοι του Μπουένος Αϊρες, σχεδόν το 25% του συνολικού πληθυσμού, πάσχουν από υπέρταση.

Βάσει των στοιχείων αυτών, κάθε Αργεντινός κατά μέσο όρο καταναλώνει 13 γραμμάρια αλάτι καθημερινά, την ώρα που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το ανώτατο όριο είναι πέντε γραμμάρια.

Έτσι, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η υπερκατανάλωση αλατιού, το υπουργείο Υγείας της χώρας κατέληξε σε συμφωνία με τους εστιάτορες και τους ξενοδόχους να αφαιρέσουν τις αλατιέρες από τα τραπέζια.

Σε περίπτωση, πάντως, που οι πελάτες ζητούν αλάτι, το προσωπικό θα τους φέρνει, αρκεί πρώτα να έχουν δοκιμάσει το φαγητό τους.

ΠΗΓΗ: 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...