ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

0 ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ - 12 μικρά κάδρα λένε την ώραΔημιουργήστε ένα εντυπωσιακό ρολόι για τον τοίχο σας και ταυτόχρονα αξιοποιήστε πολλά μικρά κάδρα, διαφόρων μεγεθών και θεμάτων. 
 

Για την κατασκευή αυτή θα χρειαστείτε:-Ένα μηχανισμό για ρολόι τοίχου, με μεγάλους δείκτες.

-Δώδεκα μικρά κάδρα, διαφόρων μεγεθών και θεμάτων.
Βήμα 1: Τοποθετήστε δώδεκα μικρά κάδρα ώστε να σχηματίσουν ένα μεγάλο κύκλο. Το κάθε κάδρο θα πρέπει να καταλαμβάνει τη θέση ενός αριθμού σε ένα υποθετικό ρολόι.
Βήμα2: Κρεμάστε στο κέντρο του κύκλου, ένα μηχανισμό ρολογιού με σχετικά μεγάλους δείκτες. Οι μηχανισμοί ρολογιών είναι πολύ φτηνοί, καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται από 2-5 ευρώ. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ότι δείκτες επιθυμείτε.

ρολοι τοιχου, φτιαξτο μονος σου
  

  ρολοι τοιχου, φτιαξτο μονος σου

Σημείωση: Τα κάδρα μπορούν να παρουσιάζουν:-Μικρά έργα ζωγραφικής.

-Φωτογραφίες από αγαπημένα πρόσωπα.

-φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές.

-Αναμνηστικές κάρτες από τα ταξίδια σας.

-Φωτογραφίες λουλουδιών ή τοπίων κλπ.Οι δείκτες του ρολογιού, θα κατευθύνουν το βλέμμα και την προσοχή, κάθε λεπτό και σε μια διαφορετική φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...