ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

0 Στοιχειωμένη η έπαυλη του Βαρώνου Lytton

«Η πένα είναι δυνατότερη από το σπαθί», αναφέρει μία παροιμία που ειπώθηκε από το Βικτωριανό μυθιστοριογράφο, ποιητή και θεατρικό συγγραφέα Edward Bulwer-Lytton το 1839.


Η φράση αυτή επαληθεύεται και εμφανίζεται αρκετές φορές σήμερα όπως ο… δημιουργός της, το φάντασμα του οποίου λέγεται ότι στοιχειώνει και εμφανίζεται στην έπαυλη που κάποτε είχε ζήσει, στο Knebworth στην περιοχή Hertfordshire της νότιας Αγγλίας.

O Edward Bulwer-Lytton
Ο λόρδος David Cobbold, ο τρισέγγονος του Lytton, είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC ότι ακούει ψιθύρους του προγόνου του καθώς και άλλων φαντασμάτων στην έπαυλη, η οποία ήταν κατοικία της οικογένειας του Lytton από το 1490.
«Τους ακούω και αισθάνομαι την παρουσία τους αλλά η γυναίκα μου τους βλέπει», είπε ο 73χρονος Dobbold.
O Edward Bulwer-Lytton
«Έχω το προαίσθημα ότι ο Bulwer-Lytton είναι ακόμη εκεί», συμπλήρωσε.
Ο λόρδος Cobbold, που συνέχισε την παράδοση διοργάνωσης και φιλοξενίας συναυλιών rock συγκροτημάτων στις αρχές της δεκαετίας του 1970, πρόσθεσε: «Είναι το πνεύμα του σπιτιού. Νιώθεις ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό μέρος».
Ο λόρδος David Cobbold
Περισσότερα στοιχεία για τη ζωή και το έργο του Edward Bulwer-Lytton μπορείτε να βρείτε εδώ.
http://www.weirdnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...