ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

0 Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς

Αυτή η πολική αρκούδα φαίνεται μπερδεμένη, σα να πήρε μια λάθος στροφή, καθώς αντί για χιόνι το αρκτικό περιβάλλον είναι γεμάτο από ανθισμένα ροζ λουλούδια.
Οι φωτογραφίες λήφθηκαν στον Καναδά από το φωτογράφο Michael Poliza, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε μια πολική αρκούδα να περιπλανιέται στα ανθισμένα λιβάδια.
Perierga.gr - Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς

Οι εικόνες είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές ωστόσο πρέπει να μας ανησυχούν. Οι πολικές αρκούδες ζουν αποκλειστικά στον αρκτικό κύκλο και πάντα σε πάγους το χειμώνα κατά τη διάρκεια του οποίου τρέφονται και δημιουργούν αποθέματα λίπους για το καλοκαίρι. Η κλιματική αλλαγή όμως έχει διαφοροποιήσει της εποχές με αποτέλεσμα η ανοιξη να έρχεται νωρίτερα  και οι πολικές αρκούδες είναι αναγκασμένες να ζήσουν το καλοκαίρι χωρίς να έχουν προλάβει να δημιουργήσουν τα κατάλληλα αποθέματα λίπους.
Perierga.gr - Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς
Perierga.gr - Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς
Perierga.gr - Μια πολική αρκούδα στους ανθισμένους αγρούς
http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...