ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

0 Τα 7 υπόγεια θαύματα του κόσμου.








Γαλλία-Παρίσι:
Υπάρχουν τεράστια δίκτυα κατακομβών, λατομείων και άλλων σηράγγων που διατρέχουν από κάτω την πρωτεύουσα της Γαλλίας.













Μόσχα:
'''άπειρες'' σήραγγες διατρέχουν υπογείως και τη Μόσχα. Οι σήραγγες αυτές μπορούν να φωτογραφηθούν μόνο από κυβερνητικούς φωτογράφους.















Λονδίνο:
Το νεκροταφείο του West Norwood έχει μια αξιοπρόσεκτη συλλογή ιστορικών μνημείων.














Ozarks, Midwest:
η οροσειρά Ozark των ΗΠΑ είναι γεμάτη με σπήλαια και ορυχεία που χρονολογούνται αιώνες πριν. Είναι ίσως διασημότερα για την ανακάλυψη του ραδίου που ανακαλύφθηκε αμέσως μόλις τα ραδιενεργά στοιχεία άρχισαν να ερευνώνται στην Ευρώπη.









































Βουδαπέστη:
Ένας τεράστιος λαβύρινθος από σπηλιές και σήραγγες αναπτύσσονται κάτω από το Castle Hill της Βουδαπέστης. Έχουν δημιουργηθεί μέσα σε διάστημα πολλών αιώνων. Η πιο πρόσφατη χρησιμοποίησή τους ήταν ως καταφύγιο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου.



















Orlando, Florida:
πολλές δεκαετίες τώρα κυκλοφορούν διάφορες μυστηριώδεις ιστορίες για τις σήραγγες στο αποκαλούμενο «μαγικό βασίλειο» στο Orlando της Florida. Η Disney World έχει χρησιμοποιήσει ένα εκτενές σύστημα των υπόγειων σηράγγων, οι οποίες σήμερα φιλοξενούν τεράστια οχήματα, δρόμους για πεζούς, γραφεία, κουζίνες, καφετέριες, αποθήκες και αμέτρητα break rooms.

















Coober Pedy Αυστραλία:
η πιο παράξενη μικρή πόλη στη μέση του πουθενά της Αυστραλίας. Η ανακάλυψη opal μεταλλείων και οι υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή έχουν οδηγήσει κυριολεκτικά τους κατοίκους να ζουν υπόγεια. Οι κατοικίες, τα ξενοδοχεία και οι εκκλησίες βρίσκονται κάτω από το έδαφος. Πολύ λίγα κτίρια βρίσκονται στην επιφάνεια, όπως το γκολφ. Αν και το γκολφ παίζεται τη νύχτα λόγω της πολύ ψηλής θερμοκρασίας!
weirdstuff.pblogs.gr/ 
http://www.mistikoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...