ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 Η φύση σκαλίζει γλυπτά στα παγόβουνα της Αρκτικής !!!

Η άνοδος της θερμοκρασίας σχετίζεται με το λιώσιμο των πάγων στους πόλους της Γης, ωστόσο τα τεράστια παγόβουνα με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουν σχηματισμούς και όγκο, δημιουργώντας εντυπωσιακά γλυπτά και ο Στιβεν Καζλόφσκι ήταν εκεί να τα φωτογραφήσει.

Τα ογκώδη «φυσικά γλυπτά» έχουν σκαλιστεί από τον χρόνο, τη θάλασσα και τις δυνάμεις της φύσης και προκαλούν δέος στον εξερευνητή. 

Ο Ρώσος φωτογράφος ταξίδεψε στην παγωμένη Αρκτική και απαθανάτισε τα εντυπωσιακά αυτά παγόβουνα, κάτω από ακραίες συνθήκες στον αφιλόξενο παγωμένο Βορρά. 
 
 
http://demi-zouzounews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...