ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 Η συνταγή της αλληλεγγύης από τον Λευτέρη Λαζάρου

lazarou arthritida exoΤην ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο  Λευτέρης Λαζάρου. O Ελληνας σεφ μοιράστηκε την εμπειρία του στην κουζίνα μέσα από τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) και του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με βασικό μήνυμα «Ζω με χαΡΑ στην Κουζίνα».
Τα ειδικά αυτά σεμινάρια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα (Ρ.Α.) και γίνονται με την ευγενική υποστήριξη της MSD.
Σκοπός των σεμιναρίων ήταν να εμπνεύσουν και να προσφέρουν λύσεις και πρακτικές συμβουλές στους συμμετέχοντες ασθενείς με Ρ.Α. προκειμένου οι κινητικοί τους περιορισμοί να μην αποτελούν εμπόδιο στην απόλαυση της καθημερινότητάς τους στην κουζίνα. Σε αυτό το πλαίσιο ο ιδιαίτερα μεταδοτικός και αγαπητός σεφ Λευτέρης Λαζάρου παρουσίασε συνταγές με συστατικά που στηρίζουν την υγεία των ασθενών, δείχνοντας παράλληλα απλοποιημένους τρόπους εκτέλεσής τους με τη χρήση ειδικών, εργονομικών εργαλείων για ασθενείς με Ρ.Α.

Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων ήταν όταν οι συμμετέχοντες πήραν μέρος στην προετοιμασία και την παρασκευή διαφορετικών συνταγών, αλλά και γεύτηκαν μοναδικές γεύσεις που τους γέμισαν χαρά και διάθεση για δημιουργία.
http://www.espressonews.gr
 http://www.kala-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...