ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

0 Λιγότερες οι γεννήσεις πρόωρων παιδιών μετά την απαγόρευση του καπνίσματος

Λιγότερες οι γεννήσεις πρόωρων παιδιών μετά την απαγόρευση του καπνίσματος
Νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα ενισχύει τη θεωρία ότι η δημόσια απαγόρευση του καπνίσματος μπορεί να μειώσει αποφασιστικά τον αριθμό των παιδιών που γεννιούνται πρόωρα.

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal και έγινε από το πανεπιστήμιο Hasselt του Βελγίου, εξέτασε τα ποσοστά πρόωρων παιδιών από 600.000 γέννες, οι οποίες ήρθαν μετά την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική μείωση των πρόωρων παιδιών και ήρθαν σε συμφωνία με εκείνα προγενέστερης μελέτης που έγινε στη Σκωτία το 2012.

Ωστόσο οι επιστήμονες δεν συμπέραναν πως η απαγόρευση του καπνίσματος είναι με βεβαιότητα η μοναδική αιτία για λιγότερες πρόωρες γεννήσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι ήδη καλά τεκμηριωμένο ότι το κάπνισμα οδηγεί σε μειωμένο βάρος κατά τη γέννηση και πως αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...