ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

0 Λεμούριος κάνει διαλογισμό

Τη σπάνια στιγμή «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός

Καθισμένος αναπαυτικά σε ένα κλαδί, με τα μάτια κλειστά και τα χέρια τεντωμένα απολαμβάνει τον ήλιο δίνοντας την αίσθηση ότι κάνει διαλογισμό.

Όχι δεν πρόκειται για άνθρωπο αλλά για έναν λεμούριο, ο οποίος μάλλον ένιωσε την ανάγκη να ξαποστάσει από τις περιπλανήσεις του από δέντρο σε δέντρο και παρέμεινε για περίπου δέκα λεπτά σε αυτή τη στάση.

Τον λεμούριο απαθανάτισε ο φωτογράφος της άγριας φύσης Adrian Tavano σε ζωολογικό κήπο της Φλόριντα υπενθυμίζοντας μας τη χαριτωμένη φύση του ζώου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...