ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

0 Πως θα ζεσταθείτε - Ολες οι εναλλακτικές μορφές θέρμανσης

Μάθετε τα πάντα για την παγκόσμια ελληνική εφεύρεση "Προμηθέας" που λειτουργεί με ρεύμα, τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής, τις μοντέρνες ξυλόσομπες και τα καυσόξυλα για τα τζάκια. Δείτε πως θα πάρετε το επίδομα πετρελαίου.

Μπορεί η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης να έχει ξεκινήσει όμως λόγω της εξίσωση του φόρου κατά 80% με αυτόν του κίνησης η τιμή του έχει εκτιναχθεί. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ένα νοικοκυριό με μέση κατανάλωση θα χρειαστεί να ξοδέψει φέτος τουλάχιστον 500 ευρώ επιπλέον σε σχέση με πέρυσι.

Οι βενζινοπώλες αντιδρούν έντονα καθώς οι παραγγελίες ειναι σχεδόν μηδενικές επειδή ο κόσμος δεν έχει χρήματα.




Πολλοί είναι εκείνοι που στρέφονται στις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης προκειμένου και να ζεσταθούν και να μην πληρώσουν πολλά λεφτά σε μια εποχή που μισθοί και συντάξεις έχουν συρρικνωθεί δραματικά. Δείτε μερικές από αυτές:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"



Το σύστημα "Προμηθέας" λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια και με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης καταφέρνει να καίει ελάχιστο ρεύμα και μπορεί να εγκατασταθεί όχι μόνο σε σπίτια αλλά και σε μεγάλα κτίρια όπως ένα νοσοκομείο, ένα σχολείο η μια βιομηχανία. Για να μπει ο Προμηθέας σε ένα σπίτι με κεντρική θέρμανση δε χρειάζεται να σκάψουμε και να βάλουμε σωληνώσεις ούτε να βάλουμε λέβητες στο μπαλκόνι ή σε κάποιο άλλο χώρο καθώς υπάρχουν καλοριφέρ υψηλής αισθητικής τα οποία έχουν το σύστημα ηλεκτροδιέγερσης, δηλαδή τον λέβητα ενσωματωμένο μέσα τους.


ΠΑΝΕΛ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ



Η θέρμανση αυτή χρησιμοποιεί τα υπέρυθρα κύματα για να ζεστάνει αντικείμενα χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω τους. Σκεφτείτε οτι τα συστήματα υπέρυθρης θερμότητας ζεσταίνουν μόνο το 20% του αέρα και περισσότερο από 80% του σώματος. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα κάτω από την περιοχή της ερυθρής περιοχής του ορατού φωτός, τα οποία φροντίζουν για την υγεία μας σε αντίθεση με τις υπεριώδεις ακτίνες. Η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία δεν έχει καμία σχέση με την βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία ευθύνεται για τα εγκαύματα και τις κακώσεις του δέρματος.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ



Τρελλές πωλήσεις κάνουν και αυτή τη χρονιά οι ξυλόσομπες που πια έχουν εξελιχθεί και δε θυμίζουν εκείνες τις παλιακές εικόνες που όλοι έχουμε δει στα σπίτια της γιαγιάς και του παππού.
Οι πιο διαδεδομένες είναι οι μαντεμένιες ενώ φετος μεγάλη ζήτηση έχουν οι ξυλο-κουζίνες που και σας ζεσταίνουν και μαγειρεύετε το φαγητό σας για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.
Εδαφος κερδίζουν και οι ξυλόσομπες που συνδέονται με τα καλοριφέρ του σπιτιού. 


ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ



Ενα είναι το βέβαιο, φέτος τα τζάκια θα πάρουν φωτιά. Είναι η πρώτη χρονιά που οι καταναλωτές έτρεχαν να τα αγοράσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο για να μην τα αγοράσουν βρεγμένα και άρα ακριβότερα το χειμώνα. Αποθήκες που πουλάνε ξύλα έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια σε όλες τις γειτονιές, ακόμη και στις λεγόμενες ακριβές συνοικίες.

Ενα είναι το βέβαιο, ο φετινός χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος και η ευχή όλων είναι να μην είναι το ίδιο κρύος με τον περυσινό.
http://himaira.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...