ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

0 «Το πικρό μήνυμα των Ελλήνων στη Μέρκελ»: Τι λέει σήμερα ο διεθνής Τύπος

«Το πικρό μήνυμα των Ελλήνων στη Μέρκελ»: Τι λέει σήμερα ο διεθνής ΤύποςΗ στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, οι 50.000 που διαδήλωσαν, τα επεισόδια, οι ναζιστικές σημαίες. Η επίσκεψη αστραπή της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα απασχολεί και σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ.

«Είμαστε φίλοι και εταίροι» είναι ο τίτλος της αγγλικής έκδοσης του Spiegel, που μιλά για απλόχερη στήριξη της Μέρκελ στην Αθήνα, δίνει έμφαση στις ναζιστικές σημαίες που εμφανίστηκαν στα συλλαλητήρια και τις οποίες έκαψαν οι διαδηλωτές, ενώ σημειώνει πως αυτό δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των Ελλήνων.



«Δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα την πλειοψηφία αλλά το μήνυμα που έστειλαν είχε πικρή γεύση. Περίπου 50.000 διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας χαιρέτισαν τη Γερμανίδα καγκελάριο με σβάστικες, πλακάτ με μηνύματα όπως «έξω το 4ο Ράιχ» και πανό όπου στο πρόσωπό της (της Μέρκελ) ήταν ζωγραφισμένο ένα μουστάκι όπως του Χίτλερ», γράφει το Spiegel και στη συνέχεια αναφέρεται στο πολιτικό σκέλος της επίσκεψης Μέρκελ και τις συναντήσεις με Σαμαρά και Παπούλια.

Τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου και οι αντιδράσεις των ξένων για τις διαδηλώσεις κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...