ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

0 Σοβαρός τραυματισμός φάλαινας-δολοφόνου σε θαλάσσιο πάρκο

Έχει μια τεράστια πληγή κάτω από το στόμα

Την οργή των περιβαλλοντικών οργανώσεων έχει προκαλέσει ο σοβαρός τραυματισμός όρκας στο θαλάσσιο πάρκο SeaWorld, στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η φάλαινα φέρει μια τεράστια πληγή κάτω από το στόμα.

Τις φωτογραφίες με την τραυματισμένη φάλαινα δολοφόνο, εν ονόματι Nakai, ανάρτησε στο Διαδίκτυο επισκέπτης του πάρκου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι του SeaWorld αναφέρουν ότι η όρκα, ηλικίας 11 ετών, τραυματίστηκε από κάποιο αντικείμενο στην πισίνα, ωστόσο επισκέπτες και περιβαλλοντικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι η Nakai ενεπλάκη σε καυγά με δυο άλλες φάλαινες.

«Συνέβη την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της βραδινής επίδειξης, σε σόου όπου συμμετείχαν τρείς φάλαινες δολοφόνοι: η Nakai, η Keet, και η Ike», ανέφερε ο δημοσιογράφος Tim Zimmermann.

«Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Nakai προκάλεσε ή δέχθηκε την επίθεση, ή αν ξαφνικά οι τρείς φάλαινες άρχισαν να κυνηγιούνται μεταξύ τους. Για να ξεφύγει από τον καυγά η Nakai γλίστρησε στην πίσω πισίνα. Οι εκπαιδευτές δεν κατάλαβαν πόσο σοβαρά είχε τραυματιστεί και συνέχισαν κανονικά το σόου με τις υπόλοιπες φάλαινες», προσέθεσε ο δημοσιογράφος.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PETA, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων, έχει υποβάλλει αναφορά στις αρμόδιες Αρχές και κατηγορεί το θαλάσσιο πάρκο SeaWorld ότι φιλοξενεί πολλές φάλαινες, ασύμβατες μεταξύ τους, στον ίδιο χώρο, κάτι που παραβιάζει την αμερικανική Συνθήκη για την Ευημερία των Ζώων.

Πηγή: econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...