ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

0 Αν δεν έχουμε ρεύμα τί θα συμβεί;

Έχεις σκεφτεί ποτέ στα σοβαρά τι θα συμβεί αν κλείσουν τα φώτα; Και δεν ανοίξουν ποτέ ξανά; Ή πόσο εύκολο είναι όντως να μας συμβεί αυτό; Ούτε εγώ. Αλλά μπήκα στο τριπάκι με αφορμή το Revolution του Abrahams που έκανε Δευτέρα βράδυ πρεμιέρα. Και από τότε δεν βγήκα ξανά.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε 300 εκ. Αμερικάνοι ξυπνάνε για να ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν δουλεύει. Οι διακόπτες στο σπίτι τους, οι μίζες των αυτοκινήτων τους, τα smart phones τους, το internet, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση.

Παντού τριγύρω υπάρχουν απορημένα βλέμματα, σταματημένα αυτοκίνητα και φωτιές από τα 1.200 αεροπλάνα που έχουν κρασάρει στο έδαφος.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Δείτε την συνέχεια στο Good Story.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...